Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Preachera ke sci-fi


ikona
Spooner
preacherrogen
Tvůrčí duo Seth Rogen a Evan Goldberg chystá další seriálový zářez. A tentokrát budou cestovat časem.  
Sethu Rogenovi a jeho věrnému parťákovi Evanu Goldbergovi se tenhle rok docela daří. Druzí Sousedi sice dvakrát velkou díru do světa neudělali, z megasprostých Buchet a klobás je ale díky nízkému rozpočtu skoro megahit a také jejich vysoce očekávaná adaptace comicsového Preachera slavila v bedně úspěch. Co na plat, že většina comicsových fandů je z výsledku vytočena ještě teď, ratingy jsou v tomhle případě o něco důležitější. Není tedy divu, že se oblíbené dvojici na seriálovém poli zalíbilo a chystají tu další zajímavý zářez.

 

Internetová služba Hulu totiž dala po natočeném pilotu zelenou jejich sci-fi projektu Future Man. Ten bude vyprávět o mladém školníkovi a vášnivém pařanovi, jenž je rekrutován tajemnými návštěvníky k tomu, aby cestoval časem a zachránil tak Zemi před intergalaktickou invazí a jasným zánikem. Jak už jsme však u této dvojice zvyklí, nemělo by jít o žádný napínák ale zejména komedii. V hlavní roli se pak představí hvězda Hunger Games, Josh Hutcherson, a televizní stálice a sympaťačka Eliza Coupe z neprávem přehlíženého sitcomu Happy Endings. Obsazení je tedy celkem fajn a tahle tak trochu geekovská látka by měla osvědčené dvojici i jejich prověřeným kámošům/scenáristům, Arielu Shaffirovi a Kyleu Hunterovi, docela sednout. Tak snad hoši nezklamou tolik, jako u Preachera.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace