Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Cloverfieldu do Farga


ikona
Spooner
fargowinstead
Třetí řada oceňované minisérie nabírá další zajímavou posilu. 
Na třetí řadu oceňovaného Farga si ještě pár měsíců počkáme, práce na ostře sledované antologii jsou však v plném proudu a tvůrce Noah Hawley do svých krvavých příběhů rekrutuje opět velmi zajímavé tváře. Už nějakou dobu tak víme, že hlavní dvojroli charakterově zcela odlišných bratrů si zahraje Ewan McGregor a šéfku tamní policie ztvární hvězda Pozůstalých, Carrie Coon. K této již tak lákavé dvojici se pak nyní přidává další zajímavé a dosti známé jméno, které potvrzuje, že tvůrci Farga si talentované ksichty hledat prostě umí.

 

Ve třetím krvavém příběhu z prostředí titulní města se objeví také Mary Elizabeth Winstead aka dcera Johna McClanea, holka Scotta Pilgrima či hvězda letošní pecky Ulice Cloverfield 10. Prostě dosti šikovná mladá dáma, která se navíc v poslední době uchytla také v bedně a vidět jsme jí mohli například v remaku francouzské pecky Znovuzrození, The Returned, historickém Mercy Street či nedávné novince BrainDead. Ve Fargu si zahraje půvabnou a lstivou Nikki Swargo, vášnivou hráčku bridge a ženu, která má za všech okolností plán a je vždy nejméně jeden krok před svým oponentem. Prostě typický “fargovský“ popis, jenž nám toho záměrně řekne co nejméně. Už teď mi ale něco říká, že herečka do zdejší atmosféry parádně sedne. Ostatně, jak už je u Farga dobrým zvykem.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace