Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Lethal Weapon: Pilot

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
...Wayanse ještě beru je to poměrně důstojná náhražka za Glovera (vzhledem k možnostem), ale Riggs se jim opravdu zdál ok ? Tady fakt není moc cítit snaha o ... o co že jim to vlastně jde ?

Když pominu ždímání, tak i to je efektivní jen v případě, že seriál běží a zaujme x % lidí . Největší klad vidím v počtu dílů na sérii, kdy v tomhle množství je méně prostoru na vatu a hluchá místa, to ovšem zbytek produkce stejně nezachrání.
20119
...Wayanse ještě beru je to poměrně důstojná náhražka za Glovera (vzhledem k možnostem), ale Riggs se jim opravdu zdál ok ? Tady fakt není moc cítit snaha o ... o co že jim to vlastně jde ? Když pominu ždímání, tak i to je efektivní jen v případě, že seriál běží a zaujme x % lidí . Největší klad vidím v počtu dílů na sérii, kdy v tomhle množství je méně prostoru na vatu a hluchá místa, to ovšem zbytek produkce stejně nezachrání.
0 0
reagovat

PetrM

Damn, při tomhle jsem příliš neposlouchal, měl jsme za to, že ho zranili. :)
20114
Damn, při tomhle jsem příliš neposlouchal, měl jsme za to, že ho zranili. *:)*
PetrM
0 0
reagovat
Souhlas s recenzí - je to prostě instantní průměr, o kterém se bude psát jenom kvůli názvu. Sledovat to nebudu (leda, že by Jordana Brewster dostala hlavní roli)

- Mimochodem, ten pseudo-Texaský přízvuk Riggse byl příšerný. Nevím, jestli tím chtěli naznačit, že je venkovský buran, ale poslouchat to bylo utrpení.
- Nevím jak autor vydedukoval, že Murtaugh byl vážně zraněn, když sám Riggsovi řekne, že při akci dostal srdeční záchvat a přežil, jenom díky blízkosti mediků. Proto má taky tu jizvu a pořád si kontoluje srdeční tep. Tím se vysvětluje, že se nebojí postřelení, ale toho, že jeho srdce nevydrží ty Riggsovy adrenalinové akce.
20113
Souhlas s recenzí - je to prostě instantní průměr, o kterém se bude psát jenom kvůli názvu. Sledovat to nebudu (leda, že by Jordana Brewster dostala hlavní roli) - Mimochodem, ten pseudo-Texaský přízvuk Riggse byl příšerný. Nevím, jestli tím chtěli naznačit, že je venkovský buran, ale poslouchat to bylo utrpení. - Nevím jak autor vydedukoval, že Murtaugh byl vážně zraněn, když sám Riggsovi řekne, že při akci dostal srdeční záchvat a přežil, jenom díky blízkosti mediků. Proto má taky tu jizvu a pořád si kontoluje srdeční tep. Tím se vysvětluje, že se nebojí postřelení, ale toho, že jeho srdce nevydrží ty Riggsovy adrenalinové akce.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se