Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uvidíme Harryho Pottera ve Hře o trůny?


ikona
Spooner
gamegame of throneshrahra o trůnymartinpotter
Zavítá snad do seriálového hitu sám zjizvený kouzelník? 
Možná jste to ani pořádně nepostřehli, ale dvě nejslavnější fantasy série posledních dekád, Harry Potter a Hra o trůny, mají jednu věc společnou. A to poměrně velký počet herců, kteří z kouzelnického světa následně přešli do světa G. R. R. Martina. Ciaran Hinds, Natalie “Osha“ Tena, od příští sezóny také Jim Broadbent a mnoho dalších. A je dost možné, že ta největší hvězda z Bradavic se v Západozemí teprve objeví. Začíná se totiž šuškat, že by se mohl v další řadě Hry o trůny objevit i sám zjizvený kouzelník, herec Daniel Radcliffe!

 

Přeje si to alespoň sám herec, jenž v nedávném rozhovoru vyjádřil přání, že by si ve Hře o trůny co nejdříve rád zahrál. Kdyby pak dostal nabídku od producentů, neváhal by ani vteřinu. Fantasy geekové ovšem mohou zatím zůstat klidní. Britský herec se totiž podle všeho spokojí i s malou vedlejší rolí. Podstatné je pro něj pouze to, aby zemřel co nebrutálnějším způsobem. Tedy přesně tak, jak jsme u tohoto seriálu zvyklí. Nejednalo by se tak nejspíš o žádnou významnou postavu, ale klidně jen vojáka v další plánované epické bitvě. Zatím se ovšem nejedná o nic oficiálního a jde pouze o Radcliiffeovo zbožné přání.  Je tak dost možné, že vše zůstane jen u fanouškovských snů. I tak o něm začali fandové na internetu hezky spekulovat. Na druhou stranu, Benioff s Weissem by možná byli hlupáci, kdy nad hercovou nabídkou nepřemýšleli. Takový fantasy přesun a pomrknutí na slavnou ságu se totiž opravdu nevidí každý den. 

Co vy? Brali byste známého herce v Západozemí, nebo by se jednalo spíše o rušivý element?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace