Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Loupež po italsku zamíří do televize


ikona
Spooner
italianjob
Slavný film s cool auty se dočká dalšího remaku, tentokrát seriálového. 

Remaky a všemožné rebooty stále vládnou americkým televizím. Ne, televizním producentům opravdu nestačí, že do nás v posledních dnech vpálili remaky Smrtonosné zbraně a Vymítače ďábla, a chystají například i takové zbytečnost, jako další verzi Skryté identity či další Pod(f)uck. Vykrádádání slavných značek prostě v bedně jen tak neskončí a tentokrát se tamní kravaťáci zaměřili na opravdovou klasiku. Legendární šedesátkovou heist movie, Loupež po italsku.

Loupežnickou klasiku s Michaelem Cainem si bere do parády stanice NBC. A příběh se samozřejmě příliš nezmění. I tentokrát tak dostaneme příběh kriminálníka Charlieho Crokera a jeho bandy, která se už snaží vést poctivý život. Když se jim ovšem naskytne příležitost dostat z vězení jejich mentora, neváhají se vrátit zpátky do akce. A jak už je u této značky zvykem, bude se u toho zřejmě krást a jezdit v autech. Prostě to samé, jen zřejmě v malinko roztahanější verzi. Na druhou stranu, scénář má na starosti tvůrce Vincentova světa či Rockových Hráčů, Rob Weiss, a pod produkcí jsou podepsána i jména zodpovědná za stejnojmenný remake s Markem Wahlbergem. A pokud by se seriál nesl v podobném duchu, mohli bychom se dočkat dosti stylové zábavy. V případě NBC tomu ovšem příliš nevěřím.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace