Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dynastie se vrací


ikona
Spooner
dynastie
Jedno z největších televizních pekel a seriál vašich babiček je zpátky. Utíkejte! 
Ne, tohle už je na mě vážně trochu moc. Chápu, že kvůli aktuální mánii televizních producentů se rebootů legendárních seriálových značek asi jen tak nezbavíme. Jakž takž se tedy dokážu smířit s naprosto nezajímavým remakem MacGyvera i plánovanými novými verzemi Magnuma či jednotky S.W.A.T., ze kterých mohou ve správných rukách vylézt celkem fajn kousky. Jenže čeho jeho moc, toho je příliš. Některé tituly by se totiž oživovat neměly a raději by měly zůstat ležet na dně televizního pekla. Jenže teen stanice CW si to nemyslí, a tak vrací do hry jednu z největších nočních mur našeho dětství, Dynastii.

 

Legendární seriál a modla našich babiček, proti které byl snad i Dallas televizní klenot, se pak nedočká pokračování v podobě nové generace postav, ale zřejmě čistého remaku. Opět tak dostaneme osudy bohatých rodin Carringtonových a Colbyových a to především pohledem dvou žen. A to mladé dcery miliardáře Blakea, Fallon, a její nastávající nevlastní matky Cristal, hispánské ženy, která se do jedné z nejmocnějších a nejbohatších rodin Ameriky právě hodlá přivdat. A zase u toho bude spousta romantiky, intrik a bohatých lidí. A mně se chce zvracet už teď. Projekt navíc dostávají na starosti tvůrci Super drbny a teenagerského O. C. , Josh Schwartz and Stephanie Savage. A ti mají s podobnými vztahovkami pro mladé hodně zkušeností. Dynastie se zkrátka dočká modernizace pro současné puberťáky a kravaťáci ze CW nejspíš doufají v jasný hit. Něco mi ale říká, že na tuhle pekelnou látku už dnes opravdu není nikdo zvědavý. Teda doufám.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace