Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Westworld: Pilot

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
bossino
nejsi jedinej :-)
20207
[b]bossino[/b] nejsi jedinej :-)
0 0
reagovat

Axis

Pecka. :+
20206
Pecka. *:+*
Axis
0 0
reagovat

9/10

Neskutečné! Jako bych znovu zažíval první dvě sezónu Lostu. Lost je i přes ultra trapě nedomyšlenou sérii game changer a nejlepší seriál a doufám, že Westworld to dotáhne dále.

Krásný pilot, hodně otázek a v hlavě tisíce teorií. Tvůrci plánují více sérií a stojí za tím fakt kvalitní lidé, věřím, že HBO najde ve Westworldu to, co chtěli mít z True detective.

:+:+:+
20205
Neskutečné! Jako bych znovu zažíval první dvě sezónu Lostu. Lost je i přes ultra trapě nedomyšlenou sérii game changer a nejlepší seriál a doufám, že Westworld to dotáhne dále. Krásný pilot, hodně otázek a v hlavě tisíce teorií. Tvůrci plánují více sérií a stojí za tím fakt kvalitní lidé, věřím, že HBO najde ve Westworldu to, co chtěli mít z True detective. *:+**:+**:+*
9/10
0 0
reagovat

earthworm

Snad to TVzone nevezmu z pera.
Piano opravdu hraje všechny písně které slyšíme, děrné štítky jsou realné. Nolan a spol. našli v Jižní Kalifornii firmu, která se stále zabývá výrobou podobných hracích nástrojů , nechali si u nich zrestaurovat pět pián a vyrobit hafo děrných štítků pro dalších pár moderních písní.
20204
Snad to TVzone nevezmu z pera. Piano opravdu hraje všechny písně které slyšíme, děrné štítky jsou realné. Nolan a spol. našli v Jižní Kalifornii firmu, která se stále zabývá výrobou podobných hracích nástrojů , nechali si u nich zrestaurovat pět pián a vyrobit hafo děrných štítků pro dalších pár moderních písní.
earthworm
0 0
reagovat

Hudba

Paint It Black bylo jasný, ale musim přiznat že Black Hole Sun mi uniklo... i když jsem si říkal, že to zní povědomě
20203
Paint It Black bylo jasný, ale musim přiznat že Black Hole Sun mi uniklo... i když jsem si říkal, že to zní povědomě
Hudba
0 0
reagovat

westworld

Vsimli jste si taky toho mlika vsude? :))
20202
Vsimli jste si taky toho mlika vsude? :))
westworld
0 0
reagovat
Oooohh, tak tohle byla velká paráda. Jsem rád, že jsem před sledováním nevěděl nic víc, než že to bude sci-fi s robotama a westernem. Komplexní svět, ale pravidla zatím srozumitelná, dobrá orientace v postavách i liniích. Ani nedokážu říct, co bych chtěl vidět dřív a která část mě zaujala víc. Do budoucna hodně dobře rozehráno, kdyby byla celá série tak se binge-watchi nevyhnu. :D

Co tady čtu diskuzi, tak to skoro vypadá, jako kdybyste chtěli všechny vysvětlení hned :D Nechte si nějakou srandu i na příště. Třeba to násilí mezi návštěvníkama, myslím že i na to brzy dojde.

Do_Od: Leftovers jsem viděl první sérii, ke druhý jsem se ještě nedostal. Chytlo mě to za srdíčko, co si budeme povídat :D K Lostům bych nepřirovnával, sice je to Lindelof, ale celkově atmosféra je dost jiná, míň dobrodružství a víc deprese.
20201
Oooohh, tak tohle byla velká paráda. Jsem rád, že jsem před sledováním nevěděl nic víc, než že to bude sci-fi s robotama a westernem. Komplexní svět, ale pravidla zatím srozumitelná, dobrá orientace v postavách i liniích. Ani nedokážu říct, co bych chtěl vidět dřív a která část mě zaujala víc. Do budoucna hodně dobře rozehráno, kdyby byla celá série tak se binge-watchi nevyhnu. *:D* Co tady čtu diskuzi, tak to skoro vypadá, jako kdybyste chtěli všechny vysvětlení hned *:D* Nechte si nějakou srandu i na příště. Třeba to násilí mezi návštěvníkama, myslím že i na to brzy dojde. Do_Od: Leftovers jsem viděl první sérii, ke druhý jsem se ještě nedostal. Chytlo mě to za srdíčko, co si budeme povídat *:D* K Lostům bych nepřirovnával, sice je to Lindelof, ale celkově atmosféra je dost jiná, míň dobrodružství a víc deprese.
0 0
reagovat
WoW. Po dlouhé době pilot, který mě opravdu od začátku do konce bavil. HBO prostě umí. O herecké skvadře se asi není třeba rozepisovat .. topka. Kdo mě ale překvapil, byl pro mě prakticky neznámý týpek, co hrál otce hlavní hrdinky a naprosto suverénně přehrál v závěrečné společné scéně i sira Anthonyho Hopkinse .. respekt! :)
20200
WoW. Po dlouhé době pilot, který mě opravdu od začátku do konce bavil. HBO prostě umí. O herecké skvadře se asi není třeba rozepisovat .. topka. Kdo mě ale překvapil, byl pro mě prakticky neznámý týpek, co hrál otce hlavní hrdinky a naprosto suverénně přehrál v závěrečné společné scéně i sira Anthonyho Hopkinse .. respekt! :)
0 0
reagovat

PetrM

Ve filmu to bylo ošetřeno, třeba mají i něco podobného tu.

Moje teorie kolem Eda Harrise:

Jde o návštěvníka který ovšem již není mezi živými a tak si koupil vstupenku na věčný život. Anthony Hopkins o stírání mezi životem a smrtí už mluvil. Možná že ho nastalý "glitch" ohrožuje nebo je součástí problému, který se rozbujel v parku a hledá možnost jak se z něj dostat než ho podobná chyba taky dostane.

Ad moje upozornění na Delos:

Ve filmu je tak pojmenován celý park a vyskytuje se v hlavní budově přes kterou se vchází do dalších zábavních světů (jsou tři). V prvním díle jsme jí mohli vidět jako pohřbenou část mrazáku (ve chvíli kdy procházejí kolem plastiky zeměkoule je na ní ten nápis vidět. Taky je ve výtahu kterým se přijíždí do "mrazáku" a i Bill je vlastně odkaz na původní park (mechanický robot).

No a proč o tom tak kecám. Delos je odkaz na ostrov Délos a jeho antickou mytologii. Na kterém Létó (Diova milenka) porodila Artemis a Apollona a tím se stal stal svatou půdou – ženy zde nesměly rodit a také zde nebylo pro smrtelníky dovoleno umírat.


Dost mě zajímá zda se seriál dotkne i vnějšího světa, světa který má dost zdrojů na to udžet v chodu takový park, světa kde podobní replikanti pracují na lidi, světa který je možná jen pro bohaté a zbytek populace je možná rozházen po jeho okrajových částech nebo pracuje v koloniích.

Tvůrci mají dopředu slíbeno pět sezón a šmitec. Víc ani nic. Snad to všechno klapne.
20198
Ve filmu to bylo ošetřeno, třeba mají i něco podobného tu. Moje teorie kolem Eda Harrise: [spoiler]Jde o návštěvníka který ovšem již není mezi živými a tak si koupil vstupenku na věčný život. Anthony Hopkins o stírání mezi životem a smrtí už mluvil. Možná že ho nastalý "glitch" ohrožuje nebo je součástí problému, který se rozbujel v parku a hledá možnost jak se z něj dostat než ho podobná chyba taky dostane. [/spoiler] Ad moje upozornění na Delos: [spoiler]Ve filmu je tak pojmenován celý park a vyskytuje se v [link="http://static4.businessinsider.com/image/57f1bbdedd0895d82c8b4c8b-940/delos%20arrivals%20opening%20movie%20scene%20westworld.png"]hlavní budově[/link] přes kterou se vchází do dalších zábavních světů (jsou tři). V prvním díle jsme jí mohli vidět jako pohřbenou část mrazáku (ve chvíli kdy procházejí kolem plastiky zeměkoule je na ní ten nápis vidět. Taky je ve výtahu kterým se přijíždí do "mrazáku" a i Bill je vlastně odkaz na původní park (mechanický robot). No a proč o tom tak kecám. Delos je odkaz na ostrov Délos a jeho antickou mytologii. Na kterém Létó (Diova milenka) porodila Artemis a Apollona a tím se stal stal svatou půdou – ženy zde nesměly rodit a také zde nebylo pro smrtelníky dovoleno umírat.[/spoiler] Dost mě zajímá zda se seriál dotkne i vnějšího světa, světa který má dost zdrojů na to udžet v chodu takový park, světa kde podobní replikanti pracují na lidi, světa který je možná jen pro bohaté a zbytek populace je možná rozházen po jeho okrajových částech nebo pracuje v koloniích. Tvůrci mají dopředu slíbeno pět sezón a šmitec. Víc ani nic. Snad to všechno klapne.
PetrM
0 0
reagovat

westworld

MaximusCZ: Ne ten byl jeden z robotu poslany do "deje" ktery mel zajistit ze mohli stahnout tolik pokazenych/nakazenych novym updatem...tim ze je vystrili...a omylem ho smahnul navstevnik.
20197
MaximusCZ: [spoiler]Ne ten byl jeden z robotu poslany do "deje" ktery mel zajistit ze mohli stahnout tolik pokazenych/nakazenych novym updatem...tim ze je vystrili...a omylem ho smahnul navstevnik.[/spoiler]
westworld
0 0
reagovat

PetrM

"Také bych očekával, že v takovém parku bude ošetřeno násilí mezi návštěvníky"

Já jsem původně myslel, že ten záporňák, co přijel do té hospody a vystřílel jí, tak že je "návštěvník", který si zaplatil za to, že z něj bude Billy Kid :) a že ho ten druhý "návštěvník" omylem zabil, protože si myslel, že je to součástí scénáře. No uvidíme, jak to všechno bude vysvětleno :)
20196
"Také bych očekával, že v takovém parku bude ošetřeno násilí mezi návštěvníky" Já jsem původně myslel, že ten záporňák, co přijel do té hospody a vystřílel jí, tak že je "návštěvník", který si zaplatil za to, že z něj bude Billy Kid :) a že ho ten druhý "návštěvník" omylem zabil, protože si myslel, že je to součástí scénáře. No uvidíme, jak to všechno bude vysvětleno :)
PetrM
0 0
reagovat

westworld

MAJkLSON: Tebe stve ze to vsechno neni vysvetlene v Pilotu??To je serial...ne film..
20195
MAJkLSON: Tebe stve ze to vsechno neni vysvetlene v Pilotu??To je serial...ne film..
westworld
0 0
reagovat
Myslim si to stejne. Jen me stve, ze neni vysvetleno, jak se od nej ty kulky odrazi a co se stane, kdyz do nej bodnou nuz nebo ho rozrezou... ale treba to bude vysvetleno v dalsich dilech.
20194
Myslim si to stejne. Jen me stve, ze neni vysvetleno, jak se od nej ty kulky odrazi a co se stane, kdyz do nej bodnou nuz nebo ho rozrezou... ale treba to bude vysvetleno v dalsich dilech.
0 0
reagovat

to Memphis, Godlike

V pilotu je několikrát řečeno, že zákony robotiky jsou součástí základního programu a androidi nemohou návštěvníkům ublížit. MAJkLSON asi narážel na nekonsistenci v tom, že se andoid pokusí na Harrise vystřelit což je "reálné chování", protože jinak by tam stál jak panák a sledoval to znásilnění Dolores, ale nemůže Harrisovi ublížit. Takže pokud android vystřelí na androida (viz banditi), kulka jim urve půl hlavy, ale při výstřelu na návštěvníka (z totožné zbraně) se nestane nic.
Také bych očekával, že v takovém parku bude ošetřeno násilí mezi návštěvníky navzájem (pokud jeden hraje za šerifa a jiný za padoucha), znásilnění nebo friendly fire, zvášť pokud jsou návštěvníci od androidů téměř k nepoznání.
20193
V pilotu je několikrát řečeno, že zákony robotiky jsou součástí základního programu a androidi nemohou návštěvníkům ublížit. MAJkLSON asi narážel na nekonsistenci v tom, že se andoid pokusí na Harrise vystřelit což je "reálné chování", protože jinak by tam stál jak panák a sledoval to znásilnění Dolores, ale nemůže Harrisovi ublížit. Takže pokud android vystřelí na androida (viz banditi), kulka jim urve půl hlavy, ale při výstřelu na návštěvníka (z totožné zbraně) se nestane nic. Také bych očekával, že v takovém parku bude ošetřeno násilí mezi návštěvníky navzájem (pokud jeden hraje za šerifa a jiný za padoucha), znásilnění nebo friendly fire, zvášť pokud jsou návštěvníci od androidů téměř k nepoznání.
to Memphis, Godlike
0 0
reagovat
Ed je návštěvník. Návštěvníkům se nemůže nic stát (od výtvorů). Nehrozí jim žádné nebezpečí. Proto se od Eda odráží kulky. Ed si to normálně platí, aby moh klátit bloncku, ale samozřejmě jeho postava skrývá něco víc. Nebo se pletu?
20192
Ed je návštěvník. Návštěvníkům se nemůže nic stát (od výtvorů). Nehrozí jim žádné nebezpečí. Proto se od Eda odráží kulky. Ed si to normálně platí, aby moh klátit bloncku, ale samozřejmě jeho postava skrývá něco víc. Nebo se pletu?
0 0
reagovat
Já nevim no, si pusťte tohle a pak mluvte o tom, že to nemá, kam gradovat. Bacha na spoilery, samozřejmě, ale je to oficiální trailer na weeks ahead od HBO. A je to kulervoucí.
20191
Já nevim no, si pusťte [link="https://www.youtube.com/watch?v=vwxD_L5gIrQ"]tohle[/link] a pak mluvte o tom, že to nemá, kam gradovat. Bacha na spoilery, samozřejmě, ale je to oficiální trailer na weeks ahead od HBO. A je to kulervoucí.
0 0
reagovat

westworld

Aby Ed nebyl neco jako Agent Smith...:)
20190
Aby Ed nebyl neco jako Agent Smith...:)
westworld
0 0
reagovat

westworld

Tak ono to urcite musi byt nejak z casti virtualni realita...to je snad jasne ne? Ze to neni jenom "divadlo" v realnych prostorach...podle me tedy...
20189
Tak ono to urcite musi byt nejak z casti virtualni realita...to je snad jasne ne? Ze to neni jenom "divadlo" v realnych prostorach...podle me tedy...
westworld
0 0
reagovat

Memphis

Ed Harris na zacatku... nebo on neni navstevnik? :)
20188
Ed Harris na zacatku... nebo on neni navstevnik? :)
Memphis
0 0
reagovat
aby ten seriál nestretol problém iných kvalitných pilotov, prvá časť výborná a potom kvalita postupne padá až k priemeru/miernemu napriemeru
20187
aby ten seriál nestretol problém iných kvalitných pilotov, prvá časť výborná a potom kvalita postupne padá až k priemeru/miernemu napriemeru
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se