Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dobrá manželka nabírá "divokou" posilu


ikona
do_Od
cbsdobrá manželkadownton abbeyhra o trůnyrose leslie
Jak to vypadá s chystaným spin-offem Dobré manželky? 

Herečku Rose Leslie znají jen dva typy lidí. Moje babička, která sledovala Downton Abbey a zbytek světa, který sleduje Hru o trůny. V budoucnu se ovšem stane něco doposud nepředstavitelného a oba světy se propojí! Proč? Herečka se totiž stala tváří nového televizního spin-offu Dobré manželky, Dobrá zrzka. Teda, název jen hádám, ten zbytek je ale pravda. Ale popořadě.

Leslie si zahraje Maiu, vnučku právničky Diane (Christine Baranski). Ta se vrací v hl. roli a spolu s ní se v jádru seriálu objeví ještě Lucca Quinn (Cush Jumbo), další právnička, která se pravidelně objevovala už v posledních řadách Good Wife. Novinka by se měla rozhodně nést v odlehčenějším duchu (jo, kdo si doteď myslel, že je Dobrá manželka seriál pro ženský, ten by rozhodně měl zkusit aspoň pilot, protože mu uniká zatraceně komplexní drama) a bude se odehrávat přesně rok od skončení Dobré manželky. Kromě nich se pak ještě vrací i dcera Eliho Golda, Marissa. Ta začne jako sekretářka Diane, brzy ale zjistí, že má celkem talent na vyšetřování a tak spadne k tomu. Seriálu bychom se každopádně měli dočkat někdy v příštím roce a to je zatím vše, co víme. Jinak název už jsem CBS e-mailoval, budu vás o něm dále informovat, nebojte.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace