Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Válka světů zavládne v bedně


ikona
Spooner
mtvwarworlds
Jedna z největších sci-fi klasik zavládne v bedně. Jenže bohužel asi ne v takovém podání, v jakém bychom doufali. 
Válka světů je asi jedna z těch legendárních látek, kterou vám představovat nemusím. Slavný sci-fi romání H. G. Wellse se ostatně dočkal takového množství adaptací, včetně legendární rozhlasové hry, že ho musí znát i ten největší knižní analfabet. Od posledního velkého zpracování z dílny samotného Stevena Spielberga už ovšem uběhlo neuvěřitelných jedenáct let, a tak nejspíš podle producentů nastal čas na to, aby se slavná invaze mimozemšťanů dostala před kamery znovu. Tentokrát se tedy dočkáme verze seriálové. Převedení slavné látky do bedny sice v tomto případě nezní jako úplně špatný nápad, ze jmen tvůrců jde ovšem přeci jen tak trochu strach.

 

Seriálu na motivy legendární předlohy se totiž chopí asi ten nejméně povolaný televizní hráč, stanice MTV. Ta sice v nedávné Kronice rodu Shannara ukázala, že se nebojí do svých seriálů narvat pořádný balík peněz, kvalitou však za konkurencí však dosti pokulhává. Seriál navíc dostává na starosti tvůrce jejich populárního seriálu Vlčí mládě, Jeff Davis. Teen Wolf možná je pro cílovku fajn teen jednohubka, na adaptaci kultovní sci-fi to je ale přeci jen trošku málo. O čem přesně nové zpracování bude, zatím není jasné. Něco mi ale říká, že nás v tomhle případě bude proti invazi bojovat skupinka odvážných, a jistě i zaláskovaných, puberťáků. Rád se však nechám od MTV jednou překvapit. Očekávání většiny sci-fi fandů ovšem asi přeci jen malinko klesla.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace