Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

American Crime Story šlape na plyn


ikona
Spooner
american crime storykatrinaoj simpsonryan murphy
Tvůrci nejoceňovanější minisérie roku mají odklepnutou nečekaně už třetí sérii. O čem bude? 
Letošní rok přinesl vlastně celkem dost výrazných seriálových novinek, jednou z těch nejzásadnějších ovšem stále zůstává minisérie American Crime Story: People v. O.J. Simpson. Brilantní zpracování jednoho z nejslavnějších soudních případů považuji já osobně stále za seriál roku a úspěšné tvůrčí duo Ryan Murphy/Brad Falchuk s ním doslova opanovalo letošní předávání Emmy. A naprosto právem. Z kriminální antologie prostě vyrostl už po první sérii hit, který si hodlá stanice FX doslova hýčkat. A má s ní evidentně hodně ambiciózní plány. Druhá řada, která bude pojednávat o děsivém ničení hurikánu Katrina, se sice ještě ani nezačala natáčet, kabelovka už ovšem svůj klenot rovnou obnovila pro třetí sérii.

 

Tvůrci nám pak rovnou prozradili, na jakou reálnou událost si hodlají posvítit tentokrát. Po soudním procesu nechvalně známého sportovce a přírodní katastrofě se tedy podíváme do světa módy. Murphy a spol. si totiž hodlají posvítit na brutální vraždu módního guru Gianni Versaceho, jenž byl v roce 1997 zabit sériovým vrahem Andrew Cunananem, který osm dní na to spáchal sebevraždu. Tvůrci se pak tuto tragédii budou opět snažit zobrazit co nejvíce realisticky a ze všech možných úhlů. Stanice FX navíc nehodlá na nic čekat, a třetí série by se tak měla točit zároveň s druhou. Obsazení obou sérií, které má být údajně opět plné hollywoodských hvězd, bychom se pak měli dozvědět hodně brzy. Na příběh okolo Katriny si tedy počkáme o něco déle, o to menší však bude zřejmě prodleva před třetím, tentokrát módním, zářezem. Tvůrci a kabelovka zkrátka chtějí tuto značku těžit, dokud je nejvíce žhavá, a mají s ní sakra velké plány. Snad přitom nezapomenou také na kvalitu. My se totiž na jejich dramatický nášup těšíme už teď.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace