Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od monster do divokých šedesátek


ikona
Spooner
abramsdreafulloganmerylnixpennystreep
Tvůrce hororového Penny Dreadful chystá ambiciózní novinku. A spojí v ní síly s J. J. Abramsem a Meryl Streep! 
Co si budeme nalhávat. Jestli mě tenhle rok nějaký seriál opravdu zklamal, tak to byla třetí, a naštěstí i poslední, série Penny Dreadful. Z nadějného kousku se totiž stala unylá a natahovaná nuda, která ztratila veškerou svou atmosféru a tak zoufale uspěchaný a nedomrlý závěr, až je to k pláči. A já byl z této řady tak znechucen, že jsem na ni už radši ani nenapsal recenzi. Autor hororového propadáku, John Logan, jenž má na svém scenáristickém krku například i bondovky Skyfall a Spectre, ovšem stále patří mezi nadějné a osobité tvůrce, jejichž projekty se vyplatí sledovat. A brzy se to, doufejme, zase konečně potvrdí. Slavný scenárista se totiž nyní přidává k jedné z nejambicióznějších novinek příštího roku.

 

Stal se totiž showrunnerem chystané minisérie Nix z produkce samotného J. J. Abramse, o níž jsme vás už nedávno informovali. Meryl Streep si zde zahraje hipísačku která se dostane do centra mediálního dění poté, co hodí kameny po kontroverzním kandidátovi na prezidenta. Na scénu pak přichází její odcizený syn, profesor a snaživý spisovatel, který se musí vykoupit z dluhu tím, že o své matce napíše ostře kritický portrét. Zjistí ovšem, že všechno je trochu jinak a rozhodne se zjistit, co je jeho maminka opravdu zač. Vydá se proto na cestu, při které vyjde najevo spousta tajemství. Prostě námět na sérii ověnčenou prestižními cenami jako dělaný a Meryl Streep už si určitě dělá místo ve své skříni plné ocenění. Série sice ještě stále hledá svou domovskou stanici, s tímto lákavým triem ovšem bude mezi producenty zřejmě pořádná bitka. Logan se navíc pro toto téma jeví jako skvělá volba. Doufejme tedy, že třetí série Penny Dreadful byla jen ošklivá náhoda a on se nám brzy zase ukáže v plné formě.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace