Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podívá se Trainspotting do bedny?


ikona
Spooner
trainspottingwelsh
Kultovní snímek se už brzy vrátí do kin. A možná se dočká i seriálového pokračování. 

Trainspotting patří bezpochyby mezi největší kultovky devadesátek a nutno říct, že tento drogový trip Dannyho Boylea ani po 20 letech vůbec nezestárnul. Už za pár měsíců nás pak čeká druhý díl, v němž se naštěstí vrátí původní tvůrčí tým. A podle nedávného famózního traileru to vypadá, že v tomhle případě nás zbytečné pokračování naštěstí nečeká. A zdá se, že ani po celovečerním návratu se Rentonovy povedené partičky jen tak nezbavíme.

 

Autor knižní předlohy Irvine Welsh by byl totiž rád, kdyby se jeho nejslavnější dílo dočkalo seriálového zpracování. Ostatně materiálu by pro případného televizního bratříčka bylo víc než dost. Sám Welsh totiž svůj svět Trainspottingu dokázal v knižní podobě dostatečně vytěžit a jeho drogový hit se dočkal například prequelu či spin-offu. Knižní pisálek už má pak údajně pro své postavy plány a příběhový námět do budoucna vymyšlen. Seriálový rybníček by byl pak pro jejich realizaci podle něj tím správným místem. A my bychom si jeho televizní vizi vzhledem k jeho osobitému stylu rozhodně nechali líbit. Zatím se však jedná pouze o Welshovo velké přání, a žádné konkrétní produkční práce se dosud nedějí. Je proto velmi brzy na to říci, jakých známých postav by se případný televizní sequel týkal či zda by se k projektu vrátil, aspoň v pozici producenta, i sám Boyle. Všechno tak zřejmě závisí na kvalitách a diváckém přijetí druhého Trainspottingu. Tento přechod slavné filmové značky do bedny by nám ovšem rozhodně nevadil.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace