Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Inhumans míří do bedny!


ikona
Spooner
abcinhumansmarvel
Dlouho odkládaná marvelovka se nakonec dočká vlastního seriálu. Zároveň se ale podívá i do kin! 

Filmové divizi Marvelu se na první pohled podaří všechno, na co šikovní hoši sáhnou. I zde se však najde doslova prokletý projekt, s nímž si nevěděli tamní kravaťáci dlouho rady. A tím je týmovka Inhumans. Celovečerák o lidech, kteří během dlouholetého experimentu Kree získali superschopnosti a vystavěli si vlastní obrovskou společnost, měl být původně součástí 3. filmové fáze a dorazit do kin v roce 2018. Produkce se ovšem poněkud zadrhla a příliš snímku nepomohl ani fakt, že Inhumans sehráli velkou roli v druhé a třetí řadě Agentů SHIELD, kteří jejich potenciál vytěžili možná více, než studio původně zamýšlelo. Situace proto došla tak daleko, že byl film odložen na neurčito. Tedy až doteď. Inhumans se totiž nakonec přeci jenom dočkáme. Ne ovšem v podobě očekávaného filmu, ale v podobě vlastního seriálu.

Dlouho odkládaný projekt si nakonec vezme do parády stanice ABC, domov Coulsonovy partičky či již zrušené Agentky Carterové, a dočkáme se ho na podzim příštího roku. Mělo by se pak jednat o osmidílnou sérii, která však nebude mít podle všeho nic společného s charaktery ze seriálových Agentů ani původním snímkem. Marvel a ABC ovšem mají s touto sérií hodně ambiciózní plány. Dva týdny před televizní premiéry se totiž úvodní dvojdíl podívá dokonce do kin, a rovnou do samotného IMAXu, po celém světě. Kinoverze pak bude celá natočena digitální kamery určené právě pro IMAX, zatímco následná seriálová verze bude obsahovat dodatečný bonusový materiál. Marvel chce zkrátka vzbudit dojem, že se vyplatí kouknout na obě verze. Zatím sice není jasné, o jakých hrdinech bude chystaná novinka pojednávat a komu se vůbec postaví. Už teď se ale z Inhumans, na které tak můžeme v celovečerní verzi nejspíš definitivně zapomenout, začíná rýsovat jedna z nejambicióznějších televizních marvelovek vůbec. Snad se tedy ABC podaří prolomit svou menší comicsovou smůlu a naservíruje nám další pořádně tučnou comicsovku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace