Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Niki Lauda ve službách Roosvelta


ikona
Spooner
alienistbruhlevansfukunagatnt
Evropský sympaťák Daniel Brühl se přidává k hvězdně obsazenému seriálu od tvůrce Temného případu! 
Název projektu The Alienist vám možná na první pohled nic neřekne, novince oceňovaného režiséra Temného případu, Caryho Fukunagy, se ovšem evidentně vyplatí věnovat tu nejvyšší pozornost. Seriál kabelovky TNT nás zavede na konec 19. století, do dob velkého rozvoje starého dobrého New Yorku. Zde policejní komisař Theodor Roosvelt pověří hodně netradiční dvojici, psychologa doktora Laszlo Kreizlera a novináře Johna Moorea, aby za pomoci Roosvelta a jeho mladé sekretářky pochytali vůbec první sériové vrahy v dějinách New Yorku. A to vše pomocí rozvíjejících se psychologických metod. Fukunaga měl dlouho tuto nadějnou historickou detektivku režírovat, kvůli zaplněnému diáři ale musel ustoupit na pozici producenta. Stanice TNT ovšem projektu i nadále hodně věří a nyní ho zaplnila i zatraceně lákavým obsazením.

 

Ústřední dvojici doktorského podivína a šarmantního novináře si totiž zahrají německá star Daniel Brühl a britský sympaťák Luke Evans. A asi vám už došlo, koho si zde hoši zahrají. Záporák z Občanské války či představitel Nikiho Laudy z Rivalů bude tentokrát za vášnivého psychologa, který se snaží co nejvíce pochopit psychiku člověka. Britský sympaťák Luke Evans, jenž nám po trilogii Hobit a šestém Rychle a zběsile malinko zapadl, se pak zhostí melancholického pisálka, jenž se nemůže vzpamatovat ze ztráty své bývalé lásky. Oba už pak dávno předvedli, že hrát rozhodně umí a tyto role by jim měly parádně sednout. Z přehlíženého projektu se tak rázem stává hvězdně obsazená novinka, na níž TNT evidentně vůbec nehodlá šetřit a naservíruje nám zatím svůj nejlákavější kousek. Vzhledem k obsazení před i za kamerou totiž můžeme říct, že v tomto případě nás obyčejná detektivka asi naštěstí nečeká.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace