Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Amazon dorazil do Česka. A s ním i Grand Tour!


ikona
Spooner
amazonboschgrand tourtransparent
Hlavního konkurenta Netflixu si mohou vychutnat už i čeští diváci. A samozřejmě tako Clarksona a spol. 
A dalo se to vlastně tak trochu čekat. Když internetový gigant Netflix na počátku roku expandoval prakticky do celého světa a nabídl svou kupu seriálů i filmů mimo jiné i českým divákům, bylo jasné, že to jeho hlavní konkurent Amazon nemůže nechat jen tak. A nyní konečně přišla pořádná odpověď. Slavná služba tak svou videopůjčovnu Amazon Prime nyní zpřístupnila doslova celému světu a je konečně dostupná celkem ve 200 zemí, včetně České republiky. A to je mimochodem více států, než v případě Netflixu.

 

Na českém Amazonu si tak můžete nyní legálně stáhnout takové pecky jako oceňovaný Transparent, Bosche, Man in the High Castle či automobilové Grand Tour. Právě show trojice Clarkson/Hammond/May byla nejspíš hlavním důvodem expanze do celého světa. Ostatně ještě aby ne, když chtěl novou moto bláznivost legendární trojice vidět snad každý a už teď patří Grand Tour mezi nejvíce nelegálně stahované seriály roku. Službu si pak můžete zadarmo vyzkoušet na jeden týden. Ani poté ovšem za službu tolik nezaplatíte. Za první půlrok utratíte totiž pouhých 80 korun, až poté bude z vaší karty mizet 160 kaček měsíčně. Na druhou stranu, nabídka je v porovnání s Netflixem stále dosti limitovaná a rozhodně není tak pestrá. I když zde najdete i pecky od jiných stanic, například Justified, Community nebo legendárního Seinfelda. Také na českou podporu můžete zatím zapomenout a musí vám ke štěstí stačit jen anglické titulky. I přesto se jedná o celkem významný krok na českém písečku. Uvidíme, jestli služba zaboduje u zdejších geeků stejně jako konkurenční Netflix.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace