Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se HIMYM spin-offu?


ikona
Spooner
cbshimym
Slavný sitcom se možná přeci jen dočká seriálového bratříčka. Chce ho ale vůbec někdo vidět? 
Oblíbený sitcom Jak jsem poznal vaší matku začínal jako obrovský hit, svým závěrem před dvěma a půl lety ale tvůrci znechutili takřka všechny. I přes rozporuplné kvality posledních sezón se ovšem jednalo o jeden z nejúspěšnějších sitcomů poslední dekády. Není tedy divu, že stanice CBS i původní tvůrci dlouho lačnili po spin-offu, který by slavnou značku udržel ve hře. Jejich plánovaný seriál s všeříkajícím názem How I Met Your Dad však skončil naprostým krachem a nedostal se v  televizi přes každoroční sezónu pilotů Zdálo se, že tím všechny snahy o znásilnění slavného sitcomu skončí. Televizní producenti ovšem mají jiný názor.

 

Prokletý spin-off HIMYM je totiž zase zpátky ve hře, tentokrát však s jiným názvem a tvůrčím vedením. Novinka se bude jmenovat “originálně“ How I Met Your Father. Do parády si pak novinku berou tvůrci oceňované novinky This is us od NBC, která před pár dny získala nečekané množství nominací na Zlaté glóby. Zdá se, že tentokrát by mohl být seriál v těch správných rukou.  Pilot tak bude kompletně přepsán, přeobsazen a přetočen a producenti doufají, že tentokrát budou mít větší štěstí. Příběhově se toho od předešlých plánů prakticky nic nezměnilo. I tentokrát nás čeká kompletně nová partička, v níž bude hlavní hrdinka hledat svého vyvoleného. Je ale podruhé na to samé ještě vůbec někdo zvědavý? Uvidíme, zda se svět HIMYM tentokrát opravdu vrátí do bedny, nebo jde jen o prokleté přání.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace