Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pretty Woman míří do bedny


ikona
Spooner
differentjuliaroberts
Bývalá hollywoodská jednička Julia Roberts zkusí štěstí v televizi. 
Co si budeme povídat, doby, kdy patřila Julia Roberts mezi největší hvězdy Hollywoodu a nejzářivější herečky, jsou už dávno pryč. I přesto je ale stále solidní hereckou jistotou, jejíž projekty se vyplatí i nadále sledovat. I ona už navíc evidentně pochopila, jak velkou šanci zazářit a vrátit se na vrchol popularity skýtá v současnosti televizní tvorba, a nebojí se zde vyzkoušet své štěstí. Už před pár lety se tak objevila v oceňovaném snímku od HBO, Stejná srdce, a nyní se hodlá do bedny naplno vrátit.

 

Představitelka nesmrtelné Pretty Woman totiž získala roli v novince Different. Adaptace knihy Marie Semple bude vyprávět o Eleanor Flood, která se rozhodně změnit svůj život a má ambice, že příští den bude ten nejlepší v jejím životě. Jenže vše nejde zrovna podle plánu a místo toho se jí začne odhalovat její nová, podivná budoucnost. Ne, také z této premisy nejsme příliš chytří a nevíme, co od tohoto kousku čekat. Což je na druhou stranu možná dobře. Scénáře se pak ujme sama autorka předlohy a producenti se v nejbližší době začnou ohlížet po domovské stanici. S touto hvězdou v hlavní roli by jim to ale nemělo trvat příliš dlouho. Co myslíte, připíše si Roberts také televizní hit?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace