Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejstahovanější seriály roku 2016


ikona
Spooner
gamedead, tv-westorldhraserialytrůnawalking
Jaké seriálové hity letos nejvíce bodovaly u internetových pirátů? Byla Hra o trůny konečně sesazena?  
Konec roku je opět tady a s ním přichází i nekonečná řádka výročních žebříčků. A mezi ty už téměř tradiční patří i žebříček pirátského serveru TorrentFreak, který nám nabízí desítku nejstahovanějších televizních kousků letoška. Topka je pak složená z nejstahovanějších epizod jednotlivých seriálů. I když jsou reálná čísla ještě asi trochu někde jinde, obrázek o nejvíce oblíbených kouscích a nadvládě pirátů vám tento žebříček přeci jen udělá. Samotná čísla sice oproti loňsku nijak rapidně nevzrostla, čím dál více lidí ovšem upřednostňují co nejkvalitnější zvuk i obraz. Jaké kousky tedy tentokrát na netu nejvíce bodovaly?

 

1. Hra o trůny

 

Ani letos se zkrátka žádné překvapení nekoná a první místo s obrovským náskokem už několikátý rok obhájil fantasy megahit Hra o trůny, následovaný Rickovou partou z Živých mrtvých. Překvapení nás však čeká na bronzové příčce. Až sem se totiž stihl vyšplhat jeden z největších hitů podzimu, sci-fi Westworld. HBO zkrátka upekla další hit, o němž si během pár týdnů štěbetal celý internet a i během krátké doby se stačil vyšvihnout mezi nejstahovanější smetánku. A něco mi říká, že po druhé řadě budou tato čísla ještě větší. Dalším nováčkem v žebříčku je pak comicsový Lucifer a automobilová show The Grand Tour Clarksona a spol., která zejména v úvodních dílech zapříčinila doslova pirátské žně. Uvidíme, jak se to změní po uvolnění služby Amazon Prime do celého světa. Zbytek pirátské topky zabírají již klasičtí zástupcii v čele s Flashem, Arrowem či Teorií velkého třesku. Dominanci Hry o trůny ale nikdo z nich asi jen tak nepřekazí.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace