Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

John Constantine se vrátí


ikona
Sam.Vimes
constantinehellblazerjustice league darkvertigo
Drzý anglický mág ještě neřekl poslední slovo. 

Hellblazer patří mezi nejlepší komiksy od Vertiga, odnože DC pro dospělejší komiksy. S adaptacemi se mu ale zatím příliš nedařilo. Film s Keanu Reevesem nebyl špatný, ale předlohou se inspiroval jen volně. O hrané týmovce Justice League Dark se už dlouhé roky víc mluví než co jiného. A seriálový Constantine se po pouhé jedné třináctidílné sezóně dočkal na macešské NBC zrušení. Seriál měl nemálo problémů, počínaje nevhodnou stanicí (problémy s cigaretami) přes přepisování a přeobsazování (odlifrování Lucy Griffiths a nástup Angélicy Celayi) až po, přiznejme si, spíše průměrné scénáře. Jenže potenciál tu byl obrovský i díky výbornému Mattu Ryanovu v hlavní roli a kvalitativní úroveň pomalu stoupala, zrušení zkrátka zamrzelo. Ryanův Constantine ale ještě pořád neřekl poslední slovo.

Jedním z hlasitých obránců seriálu byl i Stephen Amell, díky němuž si loni anglický mág alespoň zahostoval v jedné epizodě Arrow. A teď stanice CW oznámila přímo animovanou websérii Constantine. Mělo by se jednat o pět až šest desetiminutových dílů, hlavního hrdinu namluví opět Matt Ryan a o produkční dohled se postará otec CW komiksovek Greg Berlanti a navrátivší se David S. Goyer z Constantinovy štace na NBC. Není hodinová websérie málo? Inu, je. Ale lepší než tak říkajíc drátem do oka.

P.S. Constantine se letos objeví ještě v animované Justice League Dark, ta ale patří do kontinuity DC animáků od Warnerů.

---

Vytáhni v hospodě: Outfit anděla Castiela ze Supernatural je inspirován právě Johnem Constantinem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace