Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spockův otec míří do Star Treku


ikona
Spooner
discoverystar trek
V nejnovějších dobrodružstvích slavné sci-fi se objeví i jedna velmi známá postava. Kdo si ji zahraje? 
Produkce nového napjatě očekávaného seriálu ze světa legendárního Star Treku s podtitulem Discovery nejde zrovna podle plánu. Premiéra byla z původního začátku roku přesunuta na květen, projekt opustil jeho hlavní tvůrce Bryan Fuller a ani obsazení Sonequa Martin-Green z Živých mrtvých mnohé příliš nepotěšilo. A špatným zprávám bohužel stále není konec. Producenti totž ohlásili další odklad. Nového Star Treku, jenž bude prequelem původních příběhů s Kirkem a Spockem, se tak nedočkáme ani v květnu, ale nejspíš o několik měsíců později. Důvodem je údajně souběžné účinkování hlavní hvězdy v nemrtvém hitu, ale také více produkčních prací na efektech, výpravě apod. 

 

Kromě této nemilé zprávy se ovšem trekkies přeci jen dočkali i jedné dobré. Jednou z důležitých postav nového dobrodružství ze slavné galaxie se totiž nečekaně stává otec samotného Spocka Sarek. Toho samozřejmě skalní diváci Star Treku dost dobře znají, coby tatík slavného ušouna se v seriálech i filmech populární značky už několikrát objevil. Tentokrát by ale měl vyfasovat o něco větší roli. Známé postavy se potom zhostí prověřený seriálový herec James Frain, jehož můžete znát například z Gothamu, Pravé krve, Temného případu… prostě z každého druhého seriálu. Jedná se ovšem o jednu ze zaručených seriálových jistot, již nechybí charisma a vždy si s přehledem odehraje svoje. V případě Sareka by se pak mělo jednat o trefu do černého. Aspoň nějaké super novinky se fanoušci v poslední době dočkali. Jen abychom se ještě letos dočkali i samotného seriálu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace