Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další nadpřirozená comicsárna v bedně


ikona
Spooner
nbcwitchblade
Comicsovek není podle producentů v bedně nikdy dost. Jaký známý titul se dočká seriálu tentokrát? 
V současné době snad ve Spojených státech neexistuje stanice, která by nevysílala aspoň jednu seriálovou comicsárnu. Bitva mezi Marvelem a DC zkrátka zuří naplno i v bedně a party okolo Flashe či o mnoho drsnějšího Daredevila se na monitorech asi jen tak nezbavíme. Ne každá adaptace kreslených sešitů ale naštěstí pochází z pera dvou zmiňovaných gigantů a mnohdy se mezi nimi skrývají opravdu nadějné kousky. Patří mezi ně i ohlášená novinka z dílny NBC?

 

Slavná stanice si totiž bere do parády slavnou comicsovou sérii Witchblade. Ta pojednává o mladé policisticce Sáře Pezzini, jež je na stopě nebezpečnému sériovému vrahovi. Jednoho dne však zjistí, že náramek, jenž nosí od narození, je ve skutečnosti titulním amuletem s nadpřirozenými silami, který je děděn silnými ženami napříč historií. A Sara, jež ho začne používat v boji proti zločinu, je další na řadě. Ano, zní to dosti béčkově a spíš než další comicsovou pecku to svým námětěm připomíná další z řady nadpřirozených seriálů ve stylu Supernatural či Grimm. Ostatně, právě ve stopách druhého zmiňovaného hitu, jenž momentálně vysílá svou poslední sezónu, by se na NBC s novinkou rádi vydali. Scénář pak mají na starosti tvůrci teenagerského Upířího deníku, takže tady se opravdu na žádnou velkou kvalitu asi hrát nebude. Spíš na spotřební jednohubku, která ovšem u nenáročných diváků solidně zaboduje. Snad to alespoň dopadne lépe, než první seriálová adaptace z roku 2001, jež skončila značně katastrofálně. Na výraznou comicsovou trefu to však bohužel nevypadá.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace