Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Drive míří do bedny


ikona
Spooner
amazonrefn
Osobitý tvůrce Nicolas Winding Refn se vrhá do svého prvního seriálu. Čeká nás pecka nebo další podivnost? 

Dánského režiséra Nicolase Windinga Refna žrali ještě před pár lety díky jeho osobitým kouskům téměř všichni. Jeho drsná severská trilogie Dealer aka Pusher patří mezi žánrové pecky, v Bronsonovi pomohl nastartovat kariéru Toma Hardyho a jeho majstrštyk Drive snad ani nejde nemilovat. Kdekdo si potom myslel, že po této brutální jízdě Ryana Goslinga nás od něj čekají v Hollywoodu hodně zajímavé věci. Jenže stačili dva až příliš osobité a divné kousky Neon Demon a Jen Bůh odpouští, které si své diváky zrovna nenašly, a z jeho dalších projektů je divák rázem spíše nervózní, než brutálně natěšený. A Refn si je toho možná dobře vědom, a tak si hodlá napravit jméno v seriálovém písečku.

Dánský tvůrce totiž spojí své síly s internetovým Amazonem, pro který natočí novinku Too Old To Die Young. Tamní kravaťáci pak projektu věří natolik, že mu ihned dali zelenou na celou desetidílnou sérii, což je zrovna u Amazonu s jejich fázemi pilotů malinko neobvyklé. Kriminální thriller nás zavede do špinavého podsvětí Los Angeles, kde budeme sledovat příběhy několika postav a jejich proměnu z nemilosrdných vrahů k andělům pomsty. Zkrátka premisa, z níž může v Refnově režii vypadnout prakticky cokoliv. Sám se pak bude podílet na scénáři a celou sérii si samozřejmě sám zrežíruje. Podle jeho slov by pak měl být projekt stylem nejvíce podobný právě jeho dánské trilogii Pusher. A to si necháme líbit. Studio prý navíc jedná s několika známými hereckými tvářemi. Doufejme tedy, že nám Refn, jenž zároveň chystá ještě italský seriál Les Italiens, předvede pořádný reparát a nebude se nakonec jednat jen o další kousek pouze pro ty nejvěrnější fandy.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace