Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Sherlocka utrápeným playboyem


ikona
Spooner
cumberbatchmelrosesherlockshowtime
Benedict Cumberbatch kašle na svou nejslavnější postavu a vrhá se místo ní do zcela nového seriálu! O čem bude? 

V současném Hollywoodu se pohybuje asi málo vytíženějších herců, než jakým je britská hvězda Benedict Cumberbatch. Filmový sympaťák má naplněný diář nejspíš až do roku 2050 a minimálně jeho Doctor Strange ho zaměstná ještě pěkných pár let. Jeho pracovní zápřah je dokonce tak velký, že momentálně existuje dosti malá šance na jeho návrat do kůže jeho nejslavnější postavy, Sherlocka Holmese. Ostatně, tuto možnost už během posledních týdnů naznačil nejen on, ale také jeden z tvůrců kriminálního hitu, Mark Gattis. Jenže jak se zdá, tak na televizi i přes svá slova přeci jen čas má. Jen se nakonec objeví ve zcela jiném kousku, než bychom čekali.

Hollywoodská hvězda si totiž zahraje v novince stanice Showtime, Melrose. Nebojte, nebude se jednat o žádný reboot devadesátkové vztahovky Melrose Place, ale pětidílnou limitovanou sérii podle románů Edwarda St. Aubyn, jež jsou jeho částečnou autobiografií. Budeme tak sledovat osud titulní postavy Patricka Melrose od jeho drsného dětství v čele s násilnickým otcem, přes jeho léta coby aristokrata a zábavného playboye závislého na drogách až po stárnoucího muže, jenž se, doufejme, vyrovná se svou minulostí. Každá epizoda by se pak měla odehrávat v jiném období hrdinova života, od New Yorku šedesátých let až po Velkou Británii na počátku tisíciletí. No, může to dopadnout všelijak a scenárista spíše průměrné romanťárny Jeden den s Anne Hathaway, David Nicholls, nepůsobí zrovna nejlepším dojmem. Cumberbatch si však špatné projekty většinou nevybírá a kabelovka Showtime nejspíš větří pořádný hit. Snad se ho tedy opravdu dočkáme a Benedict nám místo Sherlocka naservíruje novou lahůdkovou postavu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace