Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s Taboo?


ikona
Spooner
bbcfxhardytaboo
Dočká se drsná novinka Toma Hardyho nakonec přeci jen druhé série? 

Asi se většina z nás shodne na tom, že dosud nejvýraznější seriálovou novinkou letošního roku je historická série Taboo. Neskutečně drsný, špinavý a atmosférický výlet do Anglie devatenáctého století z hlavy britské mašiny Toma Hardy a tvůrce Peaky Blinders Stevena Knighta (recenze bude už velmi brzy) se stala zejména v Británii solidním hitem, o němž si už po úvodních epizodách začal šuškat celý internet. O další sérii se ovšem i přes jasný úspěch příliš nehovořilo. Seriál byl totiž původně ohlášen jako minisérie a diváci proto ani další nášup zprvu neočekávali. Poslední vteřiny našlapaného finále ale přeci jen nechaly tvůrcům dějová dvířka dosti pootevřené a o další řadě se ihned začalo pořádně šuškat. A my se jí překvapivě nejspíš opravdu dočkáme.

 

Právě Steven Knight totiž potvrdil, že druhou sezónu opravdu plánuje a nezůstane pouze u ní. Po příběhové stránce už má v hlavě dokonce také řadu třetí. Drsná cesta dobrodruha Jamese Delaneyho je tak zatím rozvržena do tří sérií a ani poté nevylučuje Knight v případě zájmu pokračování. Jeho nadšení pak samozřejmě sdílí také sám Hardy, z jehož pera seriál ostatně vychází. A do svého seriálového dítka se samozřejmě kdykoliv vrátí. Tvůrci tak s návratem do špinavého Londýna i přes počáteční kecy o minisérii rozhodně počítají. A to i přesto, že stanice BBC ani americká kabelovka FX, jež se na produkci také podílela, zatím nedaly dalšímu pokračování zelenou. Vzhledem k více než solidním britským ratingům a výhodnému rozdělení nákladů za produkci se však dá očekávat, že toto oznámení přijde velmi rychle. Tak snad si Hardy udělá ve svém nabitém diáři čas a další sérii Taboo nám naservíruje opravdu co nejdříve.

Update:  Hardy s Knightem se přeci jen dočkali. Taboo bylo stanicemi BBC a FX prodlouženo na další sérii.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace