Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Star Trek našel kapitána


ikona
Spooner
discoverystar trek
Jaký známý herec a hvězda Harryho Pottera si zahraje kapitána titulní lodě Discovery? 

Sice to trvalo déle, než se očekávalo, ale zdá se, že se věrní Trekkies brzy konečně dočkají dalšího galaktického seriálu. Nový Star Trek s podtitulem Discovery se konečně natáčí a podle nejnovějších zpráv se premiéry na CBS All Access dočkáme po dvou odkladech konečně na podzim. V prequelu, jenž se bude odehrávat deset let před původními příběhy Kirka se Spockem, si hlavní roli zahraje Sonequa Martin-Green z Živých mrtvých a společnost jí bude dělat například asijská veteránka Michelle Yeoh či James Frain z Gothamu v kůži Spockova otce. A nyní se konečně dozvídáme i jméno samotného kapitána titulní lodi. A je to zatraceně příjemné překvapení.

 

Vedení vesmírné lodi Discovery totiž do svých rukou přebírá charismatický Jason Isaacs aka Lucius Malfoy z Harryho Pottera. A to je bohužel malinko přehlížený herec, jehož vidíme vždycky rádi. Bohužel je to ale kvůli jeho nešťastnému čuchu na role v často dosti průměrných projektech. Tentokrát má tak konečně zase jednou možnost na sebe parádně upozornit. V seriálu pak ztvární kapitána Lorcu a tvůrci nejspíše tajně doufají, že se jim podaří vytvořit dalšího legendárního kapitána flotily, jenž se bude moci hrdě postavit vedle Kirka či Picarda. A my bychom to Isaacsovi dost přáli. Tento casting se zkrátka povedl na jedničku. Doufejme tedy, že slavný herec konečně prolomí svou smůlu a zase jednou vyfasoval roli, která mu perfektně sedne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace