Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spin-off Sons of Anarchy nabírá obsazení


ikona
Sam.Vimes
kurt suttermayans mcsons of anarchy
Kdo budou noví motorkáři od Kurta Suttera?  

Po Sons of Anarchy jejich tvůrci Kurtu Sutterovi moc nevyšla středověká řezničina Bastard Executioner, a tak se vrací zpátky k motorkářům. Mayans MC se logicky budou točit okolo hispánského gangu Mayans, známého již ze SoA. Sutter se ujme režie pilotu, s produkcí mu pomůže ještě režisér a sám bývalý člen gangu Elgin James. A slibná novinka už poslední týdny pomalu nabírá obsazení.

Hlavní role se ujme JD Pardo. Jeho Ezekiel „EZ“ Reyes je prospect (kandidát na plnohodnotného člena) klubu Mayans Santo Padre, operujícího u hranic Kalifornie a Mexika. EZ měl větší ambice, ale kartelové násilí jej skrze touhu po pomstě vehnalo do života, který nikdy nechtěl. Jeho matku si zahraje Jacqueline Obradors. Asi největším jménem obsazení je herecký veterán Edward James Olmos (Battlestar Galactica). Ztvární Ezekielova otce, dnes již kulkami a tvrdou prací zlomeného muže, který se snaží tajit svou minulost a vést syna k poctivému životu.

 JD Pardo (EZ Reyes)

Clayton Cardenas si zahraje Angela, bratra EZ a člena Mayans. Sarah Bolger z Into the Badlands se ujme role Emily, Ezekielovy lásky z dětství, která vyměnila hispánskou čtvrť za život ve vyšší třídě. John Ortiz dostal roli prezidenta klubu, viceprezidenta a bývalého lídra vlastního malého klubu si zahraje Antonio Jaramillo. A konečně Richard Cabral bude hrát člena klubu Johnnyho „El Coco“ Cruze, kterého vyhodili z armády, když ze vzdálenosti půl míle svému důstojníkovi vystřelil cigaretu z úst, a ještě u toho kouřil trávu. Mayans MC zatím vypadají hodně slušně, tak jen doufám že Sutter nebude opakovat již viděné ze Son of Anarchy. Každopádně se na jeho motorkářský návrat začínám pomalu těšit.

---

Vytáhni v hospodě: Jizvy, které má Chibs na obličeji, jsou skutečné. Herec Tommy Flanagan k nim přišel při rvačce s noži před nočním klubem, kde tehdy pracoval jako DJ.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace