Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našel se nový Doctor Who?


ikona
Spooner
doctor whokris marshallpeter capaldi
Kdo se stane novou tváří legendární postavy po Peterovi Capaldim? Británie už má jasno. 

Desátá řada kultovního Doctora Who začala před pár dny a všichni už víme, že půjde zároveň o poslední štaci Petera Capaldiho. Britský veterán to na konci aktuální řady zabalí a slavná postava se opět dočká nové tváře. Ostrovní média pak už od oznámení hercova odchodu spekulují o možných kandidátech. Ve hře tak byl například Ben Whishaw aka vynálezce Q z nových bondovek, Richard Ayoade z IT Crowd či Rory Kinear z Penny Dreadful. Šuškalo se dokonce i o tom, že by mohl mít Doctor poprvé i ženskou představitelku. Jenže jak se zdá, štěstí se nakonec usmálo na někoho zcela jiného.

 

Podle britských médiích v čele s Daily Mirror se totiž novým Doctorem stal převážně komediální herec Kris Marshall. Ten je v Británii už prověřeným seriálovým zbožím, jenž se navíc mihl i v několika šílených komediích typu Horší než smrt. Všichni ho ale známe zejména z Lásky nebeské, kde si zahrál toho klikaře, co během jedné návštěvy v baru sbalil Elishu Cuthbert a January Jones. Prostě hodně nečekaná, ale vcelku zajímavá volba, která by se v této roli rozhodně neměla ztratit. BBC ovšem jakékoliv spekulace ohledně nového obsazení odmítá a tvrdí, že ještě nic není rozhodnuto. Podle zdrojů ze zákulisí už ovšem Marshall dokonce začíná vesele natáčet. K vystřídání stráží a jeho prvnímu zjevení by totiž údajně mělo dojít už na konci letošní série a ne v klasickém vánočním speciálu, jak se ze začátku spekulovalo. I když tedy nic není potvrzené, většina britských médiích už o obsazení mluví jako o hotové věci a také v zákulisí či v sázkových kancelářích je považován za horkého favorita. Tak uvidíme, zda se tyto spekulace nakonec potvrdí, nebo se jedná o další pořádné propíranou kachnu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace