Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Legends of Tomorrow: 2. série

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Nejvíce mě dostali díly kde si dělali legraci ze Star Wars a zazněla tam hláška "George Lucas má kopí osudu". :D
21333
Nejvíce mě dostali díly kde si dělali legraci ze Star Wars a zazněla tam hláška "George Lucas má kopí osudu". *:D*
0 0
reagovat
Souhlas s recenzí. Hezky a stručně napsané.
21329
Souhlas s recenzí. Hezky a stručně napsané.
0 0
reagovat
Pro mě nejlepší momentka celého seriálu. link
21327
Pro mě nejlepší momentka celého seriálu. [link="https://www.youtube.com/watch?v=UkvMpVZjJLo"]link[/link]
0 0
reagovat

7,5/10

Dalo by se takřka souhlasit. Hawkman a Hawkgirl byli otravní, nové posily do týmu jsou přínosem. Zato odchod Captaina Colda (no, 'odchod'... ale no spoilers) mě docela mrzí, ale aspoň jeho oběť měla nějakou váhu. Jejich vzájemná chemie s Heatwavem/Mickem mi tam chybí, zato ale samotný Dominic Purcell teď naplno dokazuje to, co naznačovala už řada první - a totiž že dokáže být jedním z hlavních tahounů seriálu. Jeho postava je drsná, zábavná, a napříč své jednoduchosti i nepředvídatelná - Purcellovi snad byla psána přímo na tělo, protože jinak si neumím vysvětlit že jindy toporný herec v roli působí naprosto přirozeně a v každé epizodě se na něj těším (hlavně ty hlášky... :D)
Pozitivní rozhodně je, že mě tentokrát žádná hlavní postava nelezla vyloženě na nervy (vyjma samozřejmých případů, kdy je k tomu nutí scénář) naopak jsem si na ně už plně zvyknul a mám je všechny v oblibě, nováčci sem pak bez problémů zapadnou. Pro Caity Lotz jsem měl slabost už od prvního zjevení v Arrowowi, takže zde pro mě pramení další plus. Jen škoda že to vypadá, že příště si moc neužijeme Ripa.
Oproti nikterak zajímavému Vandallovi Savageovi z 1. série přišlo na pozici záporáka zlepšení v podobě osvědčených harcovníků. Má to jen tu chybku že už tvůrci předpokládají že je známe a tak jim nevěnují zdaleka tolik prostoru kolik by si zasloužili. Darhk mi sice nikdy k srdci příliš nepřirostl a Merlynovo neustále měnění stran už mě taky pomalu začíná štvát, ale společně tvoří zábavnou partičku. Za mě byl ale rozhodně nejlepší Thawne. Jestliže dříve jsem Reverse Flashe měl rád hlavně kvůli Tomu Cavanaghovi co ho ztvárňoval v 1. sérii Flashe, zde mě i "originál" Matt Letscher dokázal přesvědčit když měl konečně odpovídající prostor, a já tak docela lituji že teď si od něj v DC/CW seriálech zřejmě na chvíli odpočineme.
Kdybych měl jmenovat zápory, byla by to asi ta někdy až přehnaná béčkovost, kdy občas to jde až trochu za hranu. Je hezké že si tvůrci uvědomují že netočí žádné umění, ale občas více střídmosti by neuškodilo. Taky některé epizodní díly jsou méně záživné, což se ale dalo čekat. Žádný vyložený fail jsem ale nenašel a i na těch méně záživných epizodách se vždy najde něco co vás u toho udrží. Jakmile se ale ke slovu dostává hlavní zápletka, padouši, a situace se začne vyostřovat, je to parádní zábava od které se nemůžu odtrhnout. Řekl bych pořád na stejné úrovni jako řada první, ale hlavně díky mírné obměně party postav na obou stranách letos i o něco lepší. Rozhodně jsem rád že Legendy budou pokračovat, letos je vážně problém vybrat nejslabší CW kousek. Arrow i Supergirl se oproti minulým řadám zlepšili a Flash se taky pořád drží i když taková pecka jako první a hlavně druhá řada to už není. No ještě počkáme jak dopadnou závěry sezón, za mě ale zatím celková spokojenost.
21324
Dalo by se takřka souhlasit. Hawkman a Hawkgirl byli otravní, nové posily do týmu jsou přínosem. Zato odchod Captaina Colda (no, 'odchod'... ale no spoilers) mě docela mrzí, ale aspoň jeho oběť měla nějakou váhu. Jejich vzájemná chemie s Heatwavem/Mickem mi tam chybí, zato ale samotný Dominic Purcell teď naplno dokazuje to, co naznačovala už řada první - a totiž že dokáže být jedním z hlavních tahounů seriálu. Jeho postava je drsná, zábavná, a napříč své jednoduchosti i nepředvídatelná - Purcellovi snad byla psána přímo na tělo, protože jinak si neumím vysvětlit že jindy toporný herec v roli působí naprosto přirozeně a v každé epizodě se na něj těším (hlavně ty hlášky... *:D*) Pozitivní rozhodně je, že mě tentokrát žádná hlavní postava nelezla vyloženě na nervy (vyjma samozřejmých případů, kdy je k tomu nutí scénář) naopak jsem si na ně už plně zvyknul a mám je všechny v oblibě, nováčci sem pak bez problémů zapadnou. Pro Caity Lotz jsem měl slabost už od prvního zjevení v Arrowowi, takže zde pro mě pramení další plus. Jen škoda že to vypadá, že příště si moc neužijeme Ripa. Oproti nikterak zajímavému Vandallovi Savageovi z 1. série přišlo na pozici záporáka zlepšení v podobě osvědčených harcovníků. Má to jen tu chybku že už tvůrci předpokládají že je známe a tak jim nevěnují zdaleka tolik prostoru kolik by si zasloužili. Darhk mi sice nikdy k srdci příliš nepřirostl a Merlynovo neustále měnění stran už mě taky pomalu začíná štvát, ale společně tvoří zábavnou partičku. Za mě byl ale rozhodně nejlepší Thawne. Jestliže dříve jsem Reverse Flashe měl rád hlavně kvůli Tomu Cavanaghovi co ho ztvárňoval v 1. sérii Flashe, zde mě i "originál" Matt Letscher dokázal přesvědčit když měl konečně odpovídající prostor, a já tak docela lituji že teď si od něj v DC/CW seriálech zřejmě na chvíli odpočineme. Kdybych měl jmenovat zápory, byla by to asi ta někdy až přehnaná béčkovost, kdy občas to jde až trochu za hranu. Je hezké že si tvůrci uvědomují že netočí žádné umění, ale občas více střídmosti by neuškodilo. Taky některé epizodní díly jsou méně záživné, což se ale dalo čekat. Žádný vyložený fail jsem ale nenašel a i na těch méně záživných epizodách se vždy najde něco co vás u toho udrží. Jakmile se ale ke slovu dostává hlavní zápletka, padouši, a situace se začne vyostřovat, je to parádní zábava od které se nemůžu odtrhnout. Řekl bych pořád na stejné úrovni jako řada první, ale hlavně díky mírné obměně party postav na obou stranách letos i o něco lepší. Rozhodně jsem rád že Legendy budou pokračovat, letos je vážně problém vybrat nejslabší CW kousek. Arrow i Supergirl se oproti minulým řadám zlepšili a Flash se taky pořád drží i když taková pecka jako první a hlavně druhá řada to už není. No ještě počkáme jak dopadnou závěry sezón, za mě ale zatím celková spokojenost.
7,5/10
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se