Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

King Kong míří do bedny


ikona
Spooner
kingkong
Nejslavnější filmový opičák se po řadě filmů dočká i vlastního seriálu. 

Asi se všichni shodneme na tom, že ve filmovém světě neexistuje s výjimkou Godzilly slavnější monstrum než King Kong. Obří opičák nás na stříbrném plátně pravidelně navštěvuje už od 30. let a aktuální až nečekaný úspěch Konga: Ostrova lebek jasně nasvědčuje tomu, že divácký hlad po tomto legendárním charakteru ani po letech neustává. A zatímco v kině kolem něj hodlají u Warnerů postavit rovnou celé univerzum, v němž si dá po tlamě například právě s Godzillou, mohl by se král všech opic zároveň poprvé v hrané podobě podívat také do televize.

 

Studia MarVista Entertainment a IM Global Television totiž ohlásila, že už pilně pracují na seriálu s názvem King Kong Skull Island, který však nebude mít vůbec nic společného s nedávným kasovním hitem. Tedy až na to, že nás čeká příběhově v podstatě to samé. I tentokrát se totiž podíváme do Kongovy tajemné domoviny, v níž budeme zkoumat všechny zázraky i děsy tamního okolí. A zároveň se samozřejmě podíváme na zoubek původu všech tamních nebezpečných tvorů. Hlavní hrdinkou by pak měla být opět žena a mělo by se sázet na poněkud hororovější atmosféru. Tvůrci by totiž rádi vycházeli z černobílé klasiky 30. let a pokračovali v jejích stopách. Navazovat na nedávný blockbuster se tak vůbec nebude a tvůrci nám zkrátka vytvoří vlastního televizního Konga. Vycházet by se pak mělo z knižky Kong: King Of Skull Island od Joea DeVita. Poslouchá se to hezky. Otázkou ale je, zda má podobný projekt plný náročných digitálních efektů v seriálů vůbec šanci uspět a tvůrci si neukrojili až příliš velké televizní sousto. Tak uvidíme, zda se chystané novinky nakonec některá stanice vůbec ujme nebo půjde o další ambiciózní projekt, jenž zůstane pouze na papíře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace