Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsoví Titans míří do televize


ikona
Spooner
arrowberlantidcflashsupergirltitans
Comicsový gigant DC plánuje přivézt do bedny další hvězdnou týmovku. Bude z toho další hit? 

Comicsovým hlavičkám od DC se na seriálovém písečku docela daří. O kvalitách jejich kousků na CW si můžete myslet cokoliv, Arrow, Flash či Supergirl se však těší opravdu velké divácké popularitě a svým béčkovým cheesy přístupem se tvůrci vlastně přímo trefili do diváckého vkusu. A slavné studio za to může vděčit především hlavnímu producentovi všech zmiňovaných pecek Gregu Berlantimu, který letos chystá už pátý zářez do populárního světa, comicsovku Black Lightning. Jenže ani to kravaťákům z DC nestačí a už jejich dojnou krávu upsali do dalšího zvučného projektu.

 

Studio Warner Bros totiž společně s comicsovým gigantem chystá na příští rok odstartování své vlastní DC digitální služby, na níž budou běžet převážně žánrové animáky a nějaká ta hraná tvorba. Hlavním tahákem by se pak měla stát ambiciózní comicsovka Titans, která je vlastně takovou béčkovou obdobou Justice League. Jedná se totiž o elitní tým mladých superhrdinů, jenž se složen převážně ze sidekicků svých mnohem slavnějších kolegů. Lídrem této partičky by pak měl být Dick Grayson aka Nightwing a po jeho boku se pak představí například méně známí hrdinové Starfire nebo Raven. The Defenders od Netflixu jsou zkrátka za rohem a konkurence potřebuje co nejdříve přijít s vlastní týmovkou. Seriál už je v přípravě několik let a původně ho měla vysílat kabelovka TNT. Ta ovšem nebyla se scénářem příliš spokojena, a nakonec ho smetla ze stolu. V DC se ale nevzdávají a rozhodli se epický sraz superhrdinů opět vzkřísit. A na pomoc si přizvali právě zkušeného Berlantiho, který má projekt překopat a řádně oživit. Tak uvidíme, zda se mu tento prokletý projekt nakonec podaří zachránit, či se nakonec dočkáme pořádného týmového průseru.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace