Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lex Luthor a Abrams spojí síly


ikona
Spooner
abramseisenbergmarket
Populární herec Jesse Eisenberg a slavný režisér se sejdou u nového sitcomu. O čem bude? 

Sympaťák Jesse Eisenberg se sice asi nikdy nedostane do první herecké ligy, své místo na hollywoodském slunci si už ale dokázal vydobýt a minimálně jeho Marka Zuckerberga v Sociállní síti jsme mu žrali všichni. A vlastně ani jako ten Lex Luthor nebyl úplně k zahození. Jenže kromě blbnutí na place DC comicsovek nemá aktuálně moc do čeho píchnout. Rozhodl se proto zamířit do bedny, kde dá tentokrát prostor i svým tvůrčím ambicím.

 

Chystá totiž svou vlastní komediální sérii The Market, v níž si nejen zahraje, ale sepíše si k ní také scénář a chopí se režie. Novinka nás zavede do Pittsburghu, kam se ovdovělý muž přestěhuje po těžkých časech za svým synem, jehož si zahraje právě herecký sympaťák. Oba jsou však kvůli měnící se americké ekonomice rázem bez práce a musí se rychle zorientovat na šíleném trhu práce. No, na velkou řachandu to zrovna nevypadá a spíš se nám tu rýsuje poctivá dramedy. Eisenberg je ovšem v těchto vodách herecky jako doma, a navíc si sehnal slušnou producentskou posilu. A tou není nikdo menší než J. J. Abrams a jeho společnost Bad Robot. Režijní šikula se v poslední době v bedně dost činí, a i s tímhle kouskem by možná mohl trefit jackpot. Tak uvidíme, zda se z Eisenberga na seriálovém poli nakonec vyklube i šikovný scenárista a režisér. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace