Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: NBC


ikona
Spooner
nbcserialy
Populární stanice chystá návrat legendárního sitcomu i Teda z HIMYM. A co tam máme dál? 

Stanice NBC je po několika nuzných letech opět zpátky na koni. Jejich loňská novinka a ždímačka slz This is Us se stala totálním megahitem, jenž lámal rekordy a mnohými vysmívanou televizi vrátil zpátky na výsluní. Ani zbylým seriálům se nedařilo úplně špatné a stálice jako Blacklist či jakýkoliv maníci z Chicaga stále plní svou úlohu na jedničku. Tamní kravaťáci si proto po katastrofálních časech začínají věřit a doufají, že se jim poměrně úspěšný ročník podaří příští sezónu zopakovat. Při pohledu na jejich chystané novinky v to ale osobně příliš nevěřím.

 

AP Bio – Když mladý odborník přes filozofii přijde o svou práci snů, je nucen přijmout džob učitele biologie na střední škole. On si ovšem zapřísáhne, že své žáky bude učit všechno, jen ne biologii a začne jejich učení využívat k vlastnímu prospěchu.

 

The Brave – Vyhaslá hvězda Anne Heche se představí jako velitelka speciálního týmu složeného z těch nejlepších analytiků s nejmodernějším vybavením a nejelitnějších amerických vojáků, kteří společně plní ty nejnebezpečnější mise. Extrémní dávka patriotismu je asi zaručena už teď.

Good Girls – Dramedy o třech matkách z předměstí, jež už nebaví živořit a rozhodnou se neveselou finanční situaci vyřešit tím, že přepadnou místní supermarket. Jejich kořist je však nakonec mnohem tučnější, než původně očekávaly a kámošky brzy zjistí, že vyváznout z této zapeklité situace bude těžší, než si myslely.

 

Champions – Charismatický Vince a poněkud pomalejší Michael jsou bráchové, kteří nic příliš neřeší a jejich život tvoří pouze holky a party. Tedy aspoň do chvíle, než se před jejich dveřmi objeví Vinceův dávný úlovek a nechá mu na krku jeho pubertálního syna, o němž neměl ani tušení.

 

Law & Order True Crime: The Menendez Murders – Nový bratříček legendárního Zákona a pořádku, jenž se rozhodl jít cestou oceňovaného American Crime Story a servírovat nám antologii na motivy skutečných případů. V první sérii si pak vezmou tvůrci na paškál nechvalně známý případ titulních bratrů, kteří brutálně zavraždili své rodiče. V hlavní roli se objeví televizní veteránka Edie Falco, a i když je ta kopírka ACS až příliš okatá, vypadá to až nečekaně lákavě.

Reverie – Sarah Shahi z Person of Interest se představí coby bývalá policejní vyjednavačka, jež po osobní tragédii pověsí tuto kariéru na hřebík. Když je ovšem nynější profesorka nucena zachránit nevinné lidi z vlivu virtuální reality, uvědomí si, že právě záchrana civilistů je jejím životním posláním. Teď už víte, u jakého seriálu si NBC letos odškrtne takřka povinnou kolonku s názvem rutinní kriminálka.

 

Rise – Josh Radnor aka Ted Mosby se připomíná v příběhu učitele, který se rozhodne ujmout pozice režiséra školního divadla. Svým jednáním a chystanou hrou pak vzbudí pozornost nejen žáků a učitelů, ale celého města.

 

Will a Grace – Návrat legendárního a v Americe zbožňovaného sitcomu o titulní dvojici nejlepších přátel a jejich neméně praštěných blízkých. Možná to není tak úplně novinka, jestli však bude něco na NBC v příští sezóně hit jako prase, tak určitě tohle.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace