Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: ABC


ikona
Spooner
abcinhumansmarvelroseanneserialy
Jaké novinky si pro nás kromě očekávaných Inhumans chystá další z populárních stanic? 

Kravaťákům z ABC není v posledních letech příliš do zpěvu. Kiefer Sutherland a jeho Designated Survivor sice patřil mezi nejúspěšnější novinky loňské sezóny, i přesto čeká televize na pořádný megahit už sakra dlouho. A nebýt nesmrtelných stálic typu Chirurgové či Taková moderní rodinka, už by tamním producentům asi slušně teklo do bot. Letos by si ovšem chtěli na ABC konečně napravit reputaci a chystají na nás hned několik ambiciózních projektů. Stanou se comicsoví Inhumans, rádoby nástupce Ztracených či návrat hvězdy Scrubs Zacha Braffa těmi kýženými hity?

 

Alex, Inc. – Hvězda Scrubs, Zach Braff, se po svých režijních pokusech vrací zpět bedny v roli muže, který se rozhodne prásknout se svou rozjetou kariérou a rozhodne se raději založit vlastní firmu. Takovou velkou změnu ale jeho rodina příliš nerozdýchá. Navíc prakticky nic nejde podle jeho plánu.

The Crossing – Stanice ABC se po delší době vrací do oblíbených mysteriózních vod. Jejich novinka od producentů Ztracených nás zavede do malého amerického městečka, na jehož břehu se objeví skupina neznámých uprchlíků. Ti ovšem, jak se brzy ukáže, nepřišli z války zpustošené země, ale ze samotných Spojených států, akorát z daleké budoucnosti. Jak se sem dostali? A proč se sem vůbec vrátili? Opravdu se podaří tvůrcům navázat na úspěch kultovních Ztracených? Docela dost otázek, na jejichž odpověď začínám být po traileru celkem zvědavý.

Deception – Kriminálka o kouzelnické hvězdě Cameronu Blackovi, jemuž se rozpadla hvězdná kariéra a nenapadne ho proto nic lepšího než se zatím živit vyšetřováním případů pro FBI. Málokdo je totiž takovým mistrem klamů, podvodů a iluzí, jako on. Při dopadení zločinců je pak připraven využít i své nejtajnější triky.

For the People – Další z řady seriálů úspěšné producentky Shondy Rhimes (Chirurgové, Vražedná práva) vyprávějící o skupině nových právníků z obou stran barikády a jejich nejtěžších případů v soudní síni. Zní to jako několikrát viděné klišé, v péči Shondy Rhimes se z toho ale velmi snadno může stát obrovský hit.

The Good Doctor – Sotva Freddie Highmore aka Karlík z továrny na čokoládu zavřel svůj seriálový Bates Motel, už se uvrtal do dalšího ambiciózního kousku. Psychopata tentokrát vystřídal za mladého lékařského génia, jenž ovšem trpí autismem. U svých nových kolegů to však bude mít, nejen kvůli nemoci, hodně složité. Nadějné drámo má navíc na triku tvůrce Dr. House, Davida Shore. Tohle by se tedy snad pokazit nemuselo.

The Gospel of Kevin – Kevin Finn je tak trochu ztracená existence, s níž to jde od desíti k pěti. Rozhodne se proto nastěhovat ke své sestře/dvojčeti, která musí sama vychovávat svou dceru. Jeho život se ale navždy změní ve chvíli, kdy se před jeho dveřmi objeví tajemná Yvette s důležitým posláním. Podle ní je totiž právě zcela obyčejný Kevin vyvoleným, jenž může zachránit svět.

Inhumans – Očekávaná comicsovka od Marvelu, jež se místo filmu nakonec dočká seriálu. Ten bude vyprávět o lidech, kteří během dlouholetého experimentu rasy Kree získali superschopnosti. V centru dění pak bude především známý hrdina Black Bolt a královská rodina z města Attilan. Hodně ambiciózní comicsárna, jejíž první dva díly se dokonce dočkají speciálního uvedení v kinech IMAX.

The Mayor – Sitcom o neúspěšném rapperovi, který se rozhodne nakopnout kariéru tím nejšílenějším způsobem. Prostě s vážností kandiduje na starostu a doufá, že mu to vynese potřebný mediální buzz. 

Roseanne – Návrat legendárního seriálu z devadesátých let o titulní ženě a její snad nejtlustší rodince světa. Vrátí se tvůrci i herecké obsazení. I přesto, že nám je tenhle reboot totálně ukradený, na ABC očekávají hit obřích rozměrů.

Splitting Up Together – Remake komediálního dánského seriálu o páru, jenž se rozhodne rozvést, ale kvůli dětem spolu i nadále bydlí. A i přesto, že se oba snaží začít nový život, k sobě samozřejmě možná něco cítí.

Ten Days in the Valley – Seriálová veteránka Kyra Sedwick se představí coby producentka policejní show, jejíž malá dcera beze stopy zmizí. A stejně jako v jejím televizním pořadu, i zde má každý své tajemství a nikomu se nedá za žádných okolností věřit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace