Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blíží se konec Farga?


ikona
Spooner
fargofx
Bude třetí řada oceňované antologie zároveň tou poslední? 

Když se před několika lety chystala na obrazovky první série Farga na motivy kultovního filmu bratří Coenů, mnozí z nás se báli nejhoršího, a tak nějak jsme děsili z další zbytečné vykrádačky. Kdo by tenkrát čekal, že za pár let bude Fargo platit za jednu z největších a nejoceňovanějších seriálových jistot, jejíž první dvě řady hltal skoro každý. A také aktuálně běžící třetí zářez s Ewanem McGregorem za těmi uplynulými rozhodně nezaostává, naopak nám tvůrci servírují zase trošku něco jiného. Jenže jak se zdá, tak nám to možná úspěšný autor Noah Hawley servíruje naposledy. Třetí série opěvované antologie by totiž podle hlavounů kabelovky FX mohla být klidně tou závěrečnou.

 

Důvod je pak víceméně prostý. Noah Hawley je právě kvůli jeho scenáristické vypiplanosti Farga momentálně zatraceně vytížený, a kromě druhé sezóny comicsovky Legion maká také na několika celovečerních projektech. Šéf stanice FX John Landgraf pak potvrdil, že právě kvůli tomuto faktoru si umí konec Farga po této řadě velmi dobře představit. I kdyby se pak Hawleymu přeci jen chtělo do Farga zase vrátit, je velice pravděpodobně, že tentokrát si na další sezónu možná počkáme i několik let. Stanic FX je ovšem známá tím, že své tvůrce rozhodně netlačí do další sezóny za každou cenu a rádi si počkají na opravdovou kvalitu. „Ano, další Fargo už možná nikdy doopravdy nebude. Jedině, že by Noah Hawley přišel s nápadem, který stejně dobrý jako minulé tři ročníky,“ říká Landgraf. Tak uvidíme, zda se oceňovaný scenárista ke svému nejslavnějšímu dílu přeci jen vrátí, anebo se za pár týdnu s Fargem opravdu definitivně rozloučíme. S touhle peckou bychom se ale loučili velmi neradi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace