Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hraný Cowboy Bebop?


ikona
Sam.Vimes
animecowboy bebop
Chystá se hraný remake anime klasiky, která inspirovala i Firefly. 

Spekulovalo se o tom už dlouho, i když spíš jen ve fanouškovských snech (nebo nočních můrách), teď na to ovšem konečně dojde - hraný Cowboy Bebop. Pokud jste ještě neměli tu čest, jde o seriál, jenž se často objevuje na špičkách různých žebříčků nejlepších anime. Cowboy Bebop míchá sci-fi a western, točí se okolo titulní vesmírné lodi a její nesourodé posádky lovců odměn, představuje zajímavé a nejednoznačné postavy a to vše doplňuje parádním bluesovým a jazzovým soudtrackem. Zní vám něco z toho povědomě? Ano, právě tady se do jisté míry inspiroval Joss Whedon u své kultovní Firefly.

Hraný remake chystají v Tomorrow Studios, domovskou televizní stanici zatím nemá. Stejné studio mimochodem pracuje i na seriálu Snowpiercer pro stanici TNT. Psaní scénáře se má ujmout Chris Yost, především komiksový scenárista, který je zodpovědný i za druhý a třetí díl filmového Thora. Upřímně, nevím jestli to jsou zrovna dobré zprávy. Když už, raději bych u projektu viděl nějaké výraznější tvůrčí jméno a v zádech HBO, Starz nebo Netflix. Ale lámat nad seriálem hůl ještě nebudu. Vy, co jste Bebopa viděli - nějaké tipy pro herecké obsazení? A vy ostatní si jej doplňte, rozhodně za to i pokud anime jinak neholdujete a těch 26 dílů budete mít zkouknutých za chvilku :-)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace