Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Watchmeni míří do bedny


ikona
Spooner
hbolindelofwatchmen
Legendární comics se po filmu dočká také vlastního seriálu. Kdo se ho ujme? 

Na světě asi existuje jen málo velebenější comicsů, než jsou Watchmen aka Strážci od Alan Moorea. A já tak nějak doufám, že zrovna na tomhle webu vám jeho děj nemusím nijak představovat. Ostatně, Dr. Manhattan a spol. to před lety v režii Zacka Snydera dotáhli i do kin. A nutno říct, že se rozhodně nejednalo o žádné peklo, jak se mnozí obávali, ale o fanoušky vřele přijatý kousek a jeden z dosud nejlepších Snyderových filmů. Jenže od jejich výletu do kin letos uběhlo už 8 let, a tak si producenti řekli, že je čas vrátit Strážce zpátky do hry. Tentokrát v podobě seriálu.

 

A zdá se, že i tentokrát můžou fanoušci zůstat v klidu. Na projektu totiž nedělá nikdo menší než kabelová jednička HBO. Stanice ostatně už o pracích na seriálových Watchmenech nemluví poprvé. První plány na seriálový projekt se rozeběhly už před dvěma lety a tenkrát stál u kormidla sám Zack Snyder. Jeho projekt ale nejspíš příliš nedopadl, a tak to HBO zkouší se Strážci znovu od nuly. Jejich novinka by pak neměla mít s prvním pokusem nic společného. A na palubu si přizvali opravdu nadějné jméno. Seriál si totiž bere pod svá křídla tvůrce velebených Pozůstalých Damon Lindelof. Což je volba, která nejspíš ihned nadchne nejednoho fandu. S Lindelofem jsou zkrátka na HBO spokojení a doufají, že jim vytvoří další diváky milovanou pecku. O čem přesně noví Watchmeni budou, se zatím neví. Nejvíce se ovšem spekuluje o možném prequelu, k němuž by měli tvůrci dostatek comicsového materiálu. Tak uvidíme, zda tentokrát ambiciózní plány HBO konečně dopadnou a známé postavy se konečně podívají do bedny. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace