Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Problémy pro spin-off Sons of Anarchy?


ikona
Sam.Vimes
kurt suttermayans mcsons of anarchy
Jak to vypadá s produkcí Mayans MC, dalších Sutterových motorkářů? 

Po menším fiasku se středověkem v Bastard Executioner se Kurt Sutter vrací zpátky k motorkářům v Mayans MC, chystaném spin-offu Sons of Anarchy. Bude latino zasazení dostatečná obměna pro to, aby vlasatý drsoň jen nerecykloval to, co už vyprávěl v sedmi sériích s Jaxem a spol.? Uvidíme. Spin-off točící se kolem nováčka v hispánském gangu Mayans má teď už každopádně čerstvě hotový pilot. I když, „hotový“, jak se to vezme.

Čekají jej totiž nemalé přetáčky, přeobsazení několika ústředních postav a výměna na režisérské stoličce. Kdo přesně z herců odchází, zatím nevíme (a už vůbec ne kdo je nahradí). Snad zůstává alespoň Edward James Olmos, ale zrovna o něj bych se spíš nebál. Že by se nevyplatila sázka na převážně neznámé tváře? První verzi pilotu si zrežíroval sám Sutter, teď by se ale měl soustředit víc na psaní. Režii (s pozicí výkonného producenta) převezme Norberto Barba. Ten pracoval jako showrunner na všech sezónách fantasy Grimm a z poslední doby má za sebou třeba režii u Preachera. Přetáčky jako takové nejsou u pilotů nic neobvyklého, v tomto případě ale zjevně nejde o žádné kosmetické úpravy a přeci jen to nevypadá na nejlepší start pro následovníka motorkářské pecky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace