Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Arrow: 5. série

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek

8/10

Mě tahle série až překvapivě sedla. Jsem velký fanda do DC takže nebudu lhát a říkat, že poslední dvě série byly pro mě nesledovatelné - ale už to nebylo ono, a to je fakt, na kterém se shodnou snad všichni.
Už od začátku je sympatické, že se pětka snaží držet více při zemi a tím navázat na začátky seriálu, kdy mu to šlapalo nejvíce. Nový záporák má od počátku tajemnou auru a diváka prostě zajímá. Je fakt, že nejdřív jsem nelibě nesl nábor nováčků protože mi byli nesympatičtí, ale to se ustálilo. Nakonec jsem si zvykl a další řady si s nimi v pohodě umím představit. Jen škoda, že (asi nejen) díky nim musely některé jiné postavy ustoupit do pozadí, hlavně Thea, Quentin, a zamrzel náhlý odchod Roryho, kterého jsem začínal mít čím dál víc v oblibě.
Flashbacky v pohodě, ale na ostrově jsme mohli strávit více času, vzhledem k tomu že tahle série je takovou rozlučkou s Lian Yu. Samotná postava Promethea byla skvěle vystavěna, jen mi přišlo že jeho identitu tvůrci prozradili přeci jen trochu brzy, několik dílů před závěrem byla trochu protahovaná hra na kočku a na myš.Opačný problém jako u letošního Flashe, tam bych naopak uvítal aby totožnost padoucha vyšla najevo o pár dílů dřív... Jinak ale Adrian Chase nejlepší záporák od Deathstroka, řekl bych že maximálně využitý. O úroveň výš než nezajímavý Darkh nebo naprosto nepochopitelně nevyužitý Ra's Al Ghul.
Hlavní dějová linie páté řady tedy byla super. Brzdilo to sice pár výplňových dílů, ale tyhle nic moc epizodní příběhy, ruku na srdce, má Arrow i většina ostatních (nejen) komiksových seriálů odjakživa, takže bych to moc neřešil. Hlavní je pro mě jednotící dějová linka a ta tentokrát fungovala. A finále s přehršlem cameo rolí a hostovaček, a hlavně řádně našláplé a gradované, bylo jedno z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší co v Arrowowi pamatuju.
Dal bych naprosto čistých a zasloužených 7/10, ale když vzpomenu na předchozí dvě série, asi tam přihodím i bod navíc, protože ten vzestup kvality tu i přes pár přešlapů je prostě znatelný, a to musím ocenit. 8/10
21764
Mě tahle série až překvapivě sedla. Jsem velký fanda do DC takže nebudu lhát a říkat, že poslední dvě série byly pro mě nesledovatelné - ale už to nebylo ono, a to je fakt, na kterém se shodnou snad všichni. Už od začátku je sympatické, že se pětka snaží držet více při zemi a tím navázat na začátky seriálu, kdy mu to šlapalo nejvíce. Nový záporák má od počátku tajemnou auru a diváka prostě zajímá. Je fakt, že nejdřív jsem nelibě nesl nábor nováčků protože mi byli nesympatičtí, ale to se ustálilo. Nakonec jsem si zvykl a další řady si s nimi v pohodě umím představit. Jen škoda, že (asi nejen) díky nim musely některé jiné postavy ustoupit do pozadí, hlavně Thea, Quentin, a zamrzel náhlý odchod Roryho, kterého jsem začínal mít čím dál víc v oblibě. Flashbacky v pohodě, ale na ostrově jsme mohli strávit více času, vzhledem k tomu že tahle série je takovou rozlučkou s Lian Yu. Samotná postava Promethea byla skvěle vystavěna, jen mi přišlo že jeho identitu tvůrci prozradili přeci jen trochu brzy, několik dílů před závěrem byla trochu protahovaná hra na kočku a na myš.Opačný problém jako u letošního Flashe, tam bych naopak uvítal aby totožnost padoucha vyšla najevo o pár dílů dřív... Jinak ale Adrian Chase nejlepší záporák od Deathstroka, řekl bych že maximálně využitý. O úroveň výš než nezajímavý Darkh nebo naprosto nepochopitelně nevyužitý Ra's Al Ghul. Hlavní dějová linie páté řady tedy byla super. Brzdilo to sice pár výplňových dílů, ale tyhle nic moc epizodní příběhy, ruku na srdce, má Arrow i většina ostatních (nejen) komiksových seriálů odjakživa, takže bych to moc neřešil. Hlavní je pro mě jednotící dějová linka a ta tentokrát fungovala. A finále s přehršlem cameo rolí a hostovaček, a hlavně řádně našláplé a gradované, bylo jedno z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší co v Arrowowi pamatuju. Dal bych naprosto čistých a zasloužených 7/10, ale když vzpomenu na předchozí dvě série, asi tam přihodím i bod navíc, protože ten vzestup kvality tu i přes pár přešlapů je prostě znatelný, a to musím ocenit. 8/10
8/10
0 0
reagovat
S recenzí celkem souhlasím. Mě osobně tahle série bavila o trochu více, než 3 a 4. Jen mě fakt začaly štvát některé dementní zvraty, které se ve výsledku ukázaly zbytečné. Za mě mezi 6-7/10.
21763
S recenzí celkem souhlasím. Mě osobně tahle série bavila o trochu více, než 3 a 4. Jen mě fakt začaly štvát některé dementní zvraty, které se ve výsledku ukázaly zbytečné. Za mě mezi 6-7/10.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se