Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dexter a tajemná vražda


ikona
Spooner
dexterhallnetflix
Představitel oblíbeného vrahouna míří na Netflix v slibném mysteriózním kousku. 

Michael C. Hall patři mezi herce, které vidíme na obrazovce vždycky hodně rádi. Za prvé je to neskutečný borec a sympaťák, a za druhé si pitomé seriálové projekty většinou nevybírá. A jak to tak vypadá, tak do toho hodlá hvězda Dextera a Odpočívej v pokoji zase pořádně šlápnout. Už nyní natáčí na Netflixu druhou řadu oceňované pecky The Crown, kde si zahraje samotného J. F. Kennedyho. A jelikož si s internetovým gigantem evidentně sedl, vyfasoval zde svůj vlastní seriál.

 

Zahraje si totiž jednu z hlavních rolí v novince Safe. Půjde o mysteriózní drama vyprávějící o vdově a matce dvou dětí, která žije v jedné z podivně střežených komunit. Tamní život se ale změní poté, co zde dojde k tajemné vraždě a náhlému zmizení, díky čemuž začnou vyplouvat na povrch i dávná tajemství. Prostě klasický námět, z něhož může vylézt prakticky cokoliv. Novinku však mají na starost producenti oceňovaného britského kousku Happy Valley, takže bychom se snad kvalitky dočkat mohli. Koho přesně si Hall v seriálu zahraje, zatím není jasné. Po jeho boku se pak v roli zmiňované matky objeví Amanda Abbington aka Mary Watson z britského Sherlocka. A to už je hodně zajímavá sestava. Tak uvidíme, zda se Michael C. Hall vrátí po Dexterovi na obrazovky v té nejlepší formě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace