Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Zbytky z Comic-Conu


ikona
Spooner
trailery
Svátek všech geeků je za námi. Jaké seriálové trailery se na něm představily?  
Populární Comic-Con už je pár dní za námi a jak už to tak bývá, i tentokrát nepřinesl řadu novinek jen filmovým fandům, ale také těm seriálovým. A s nimi dorazilo samozřejmě i mnoho lákavých trailerů. Ty nejzásadnější zářezy v čele s comicsovou partičkou The Defenders, božími Stranger Things či Westworldem už jsme vám samozřejmě nabídli. Nyní se ovšem podíváme na další televizní kousky, které se na sledované události pochlubily novým materiálem. A že i tento rok bylo z trailerové hlediska na Comic-Conu z čeho vybírat.
 
The Walking Dead Season 8
Bože, to je nuda jak prase! Trailery na konkurencí našlapaném Comic-Conu si uměli hoši z Živých mrtvých vždy docela pohlídat. Teď to ale vypadá jakoby se natahovanost a ukecanost celého seriálu naplno promítla i do upoutávky. Proč to má proboha celé přes pět minut? A proč se tu místo očekávané války dočkáme jen dalších nechtěně vtipných osudových pohledů a marného plkání? A ta poslední, rádoby akčnější minuta to bohužel také nevytrhne. Tohle už zkrátka nezachrání ani Negan se svou pálkou či malinko překvapivý závěr.

Vikings Season 5
Zatímco u zombíků vládne nuda, u Vikingů sází na prověřenou jistotu. Ostatně, tvůrci se zde vždy uměli vytáhnout pořádně hutnými a krvavými trailery a ani jejich letošní příspěvek ze San Diega není výjimkou. Láká totiž na dosti epickou vikingskou občanskou válku mezi magorem Ivarem a starou známou Laghertou. Sekery a hlavy létají vzduchem, krev teče proudem a v prvních záběrech se ukáže také nový důležitý hráč série Jonathan Rhys Meyers. Jo, střihat trailery na kabelovce History pořád umí.

Arrow Season 6
Za to v CW své upoutávky na comicsové hity tentokrát malinko odflákli. Zatímco v minulých letech se snažili v ukázkách co nejvíce potěšit DC fandy a comicsové geeky, tentokrát jejich upoutávky nenabídly skoro nic. Typickým příkladem je právě Arrow, jenž vypadá s každou další sérii snad čím dál laciněji a nezajímavěji. Na druhou stranu, autoři ukázky neměli v tomto případě moc ulehčenou práci, když se tvůrci snaží co nejvíce utajit, kdo že to cliffhanger minulé řady nepřežil. Ve výsledku nám tu tak po nutném shrnutí poskakuje jen Oliver s Deathstrokem. A je to vlastně docela zívačka.

Flash Season 4
Podobně jako zelený lučištník dopadl i jeho rychlejší kolega Barry Allen. Ten totiž na konci minulé série odešel na menší výlet a tvůrci se tak po nutném shrnutí předešlých událostí musí obejít bez něho. A jak se dalo očekávat, trailer zaměřený na Iris či Cisca není zrovna dvakrát zábavný a zajímavý. A to “napínavé“ lákání na Flashův návrat také moc nevychází.

Supergirl Season 3
To Supergirl šlape na plyn o poznání víc a evidentně se snaží přepnout i malinko temnější a osudovější vlnu. I když to díky lacinější televizní stylizaci v některých záběrech působí spíše vtipně, jako celek tento trailer funguje o poznání lépe než u jejích dvou kolegů.

Legends of Tomorrow Season 3
Za to jejich seriáloví kolegové cestující časem se zase rozhodli překonat svou hranici over the top momentů. Přišly vám snad minulé série až příliš cheesy a přitažené za vlasy? Tak se připravte, že tentokrát jdou scenáristé LoT ještě dál a naservírují nám mimo jiné i dinosaury! Na můj vkus už je to už příliš velký mišmaš. Závěrečná parádní hláška o Titanicu ale nemá chybu!

Black Lightning 
Ano, a ještě jeden CW comicsový kousek tu máme. Na začátku příštího roku se totiž do zaběhnutého seriálové univerza přidá nový hrdina Black Lightining, i když zatím v podstatě nikoho nezajímá. V případě této upoutávky se proto autoři rozhodli vsadit na fanouškovskou notu a připomenout jim, jaké superhrdiny a příběhy už na obrazovkách díky nim viděli. Snaha dobrá, nakonec však představí tak neuvěřitelně béčkového a zatím i dosti nezáživného hrdinu, jenž jejich veškeré snažení prakticky ihned zničí.

Riverdale Season 2
Z Riverdale vyrostl v první sezóně puberťácká guilty pleasure a na stejně vlně se bude evidentně pokračovat i v druhé řadě. Její upoutávka je sice divně poskládaná jen z pár scén, které se evidentně stihly do Comic-Conu natočit, a na mě je to pořád asi až moc guilty. Fanouškům to však evidentně stačí a holky tam jsou pěkný, tak co.

Future Man
S novým projektem se pak představil také Hulu, teda konkrétně osvědčené duo Seth Rogen a Evan Goldberg, jež zde představilo svou komediální novinku Future Man. Na první záběry ambiciózního kousku, v němž bude muset obyčejný uklízeč Josh Hutcherson zachránit svět, ovšem zapomeňte. Jedná se totiž o oznamovací teaser, který nakonec díky Rogenově typickému humoru působí dojmem, že se tu láká na další jeho celovečerní řachandu. Co na plat, že ve výsledku bychom měli dostat něco úplně jiného.

Preacher Season 2
A když už jsme u Rogena s Goldbergem, pánové zde představili i nový trailer na zbývající díly letošního Preachera. A jelikož jsme se od loňska evidentně dočkali malého zlepšení, fanoušci by mohli být více než spokojeni.

Doctor Who Christmas Special
A došlo samozřejmě i na loučení Doctora Who, Petera Capaldiho. Ještě před tím, než předá pomyslné žezlo své ženské nástupkyni Jodie Whittaker, rozloučí se definitivně s diváky ve vánočním speciálu, kde mu bude stát symbolicky po boku první Doctor v podání Davida Bradleyho. Tak snad budou fandové skákat radostí a sušit kapesníčky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace