Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo je hrdinkou nového Star Treku?


ikona
Spooner
discoverystar trek
Nový seriál vesmírného univerza se blíží a tvůrci odhalují nečekané spojení s původní sérií. 

Trvalo to sice déle, než se původně očekávalo, ale už v září se dočkáme konečně nového seriálového Star Treku s podtitulem Discovery. Příběh se zcela novou posádkou se má odehrávat deset let před původním seriálem s kapitánem Kirkem, Spockem a spol. a měl by nás zavést do studené války mezi Federací a Klingony. Jinak se ovšem snaží tvůrci držet vše pod pokličkou a obzvláště na informace o jednotlivých postavách jsou dosti skoupí. To se týká zejména hlavní hrdinky, velitelky Michael Burvnham v podání Sonequa Martin-Green z Živých mrtvých. Jenže právě o ní totiž nyní producenti prozradili detail, který nejspíš vyvolá mezi Trekkies pořádnou diskuzi. Pokud jste si totiž mysleli, že hlavní hrdinka nebude mít se známými postavami žádné spojení, jste na omylu. Ve skutečnosti se totiž jedná o adoptovanou sestru samotného Spocka!

 

Spekulace o tom, že je hlavní hrdinka se Spockovým otcem Sarekem, jenž bude mít v Discovery velmi zásadní úlohu, ve velmi blízkém vztahu, se objevily už po první ukázce. Že jsou však až v tak blízkém nečekal snad nikdo. A jak je možné, že je lidská velitelka Spockovou ségrou? Sarek se zkrátka rozhodl osvojit lidské dítě proto, aby více pochopil jednání a lidskou stránku jeho ženy Amandy. Už teď se začínají ozývat naštvaní fandové s tím, že o žádné Spockově sestře nebylo dříve zmíněno ani slovo a noví tvůrci naprosto ignorují trekovský kánon. To ovšem producenti v čele s Alexem Kurtzmanem odmítají a dodávají, že všichni uvidí, kam s tímto scenáristé směřují. Tak uvidíme, jaké další překvápko pro nás ještě chystají. Pojítek s původním seriálem bude však v Discovery evidentně více, než jsme původně mysleli. Berete postavu Spockovy sestry jako zajímavé rozšíření univerza, nebo spíše jako totálně okaté a zbytečné cílení na diváky?

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace