Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kapitán Kirk míří do bedny


ikona
Spooner
pine
Oblíbený Chris Pine a režisérka Wonder Woman spojí své síly u ambiciózního dobového kousku. 

Herec Chris Pine už dávno dokázal vyjít ze stínu své nejslavnější postavy, kapitána Kirka ze Star Treku, a vyrostl z něj neskutečný sympaťáka, jenž dokáže utáhnout prakticky každý film. Dokonce i Wonder Woman, v níž měl hrát druhé housle. Diváci pak na Pinea slyší a rádi ho vidí snad v každém celovečerním kousku. A brzy se na něj mohou těšit i v bedně. Pine si totiž s režisérkou comicsové hrdinky, Patty Jenkins, evidentně hodně sedl a chystají proto spolu dosti ambiciózní sérii.

 

Pine si totiž zahraje jednu z hlavních rolí v šestidílné novince kabelovky TNT One Day She’ll Darken. Ta bude vycházet z autobiografické knížky Fauny Hodel. Seriál bude pojednávat o jejím pátrání po vlastní minulosti, konkrétně jejím otci. Její bádání ji zavede až ke slavnému hollywoodskému gynekologovi, Dr. Georgi Hodelovi, jenž byl zapleten do nechvalně proslulé vraždy tvz. Černé Dahlie, Elizabeth Short. Pine si zahraje reportéra Jaye Singletaryho, který se případem zabýval a díky Faunině pátrání vycítí příležitost konečně vraždu vyřešit a dočkat se své pomsty. Prostě další z rolí, jež by mu mohla parádně sednout. Jenkins si pak podle všeho natočí minimálně pilot a i ona umí své řemeslo na jedničku. Kabelovka TNT sice většinou nemá vkus na kvalitativní pecky, tento materiál a tvůrčí dvojice by snad ovšem toto prokletí konečně mohli zvrátit. Chrise totiž rádi uvidíme prakticky v čemkoliv.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace