Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Miami Vice se dočká rebootu


ikona
Spooner
miaminbcvice
Seriálová klasika z osmdesátých let se vrátí do bedny. Která známá hvězda se jí ujme? 

Na osmdesátkovou legendu Miami Vice si snad ještě většina z vás pamatuje. Seriál pojednával o dvou stylových policistech v utajení, Sonny Crockettovi a Ricardo Tubbsovi, kteří bojovali proti organizovanému zločinu v čele s drogami a prostitucí. A vznikl z toho jeden z typických a ikonických seriálů osmdesátých let, který do značné míry ovlivňoval i tehdejší módu. Michael Mann, jenž se právě na tomto seriálu režijně rozkoukával, se pak slavnou značku snažil zhruba před 10 lety oživit na filmovém plátně s Colinem Farrellem a Jaimem Foxxem v hlavních rolích. Z jeho pokusu se ovšem stal neprávem zapomenutý propadák a seriálová klasika byla opět uložena k ledu. Tedy až doteď.

Oživit tuto televizní legendu se totiž rozhodla stanice NBC, která tak nyní čile plánuje reboot. A na pomoc si přizvala hodně známá jména. Producentem a hlavním hybatelem, jenž přišel s nápadem na restart seriálu, je totiž sám Vin Diesel. Na scénáři by se pak měl zčásti podílet jeho už prověřený parťák Chris Morgan, scenárista jeho srdcové série Rychle a zběsile. Už z těchto jmen se pak dá snadno vyčíst, že Diesel bude chtít z toho kousku udělat malinko svižnější, akčnější a nejspíše i dosti výplachovou podívanou. Jestli je to v tomto případě dobře nebo špatně, necháme raději na vás. Vin a NBC si ovšem hodně věří a rádi by sehranou policejní dvojku s novými tvářemi vrátili na obrazovky už příští rok na podzim. Co myslíte, kutí pro nás Diesel televizní hit, nebo se měla nechat tato klasika raději spát?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace