Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Amerických bohů ke konci světa


ikona
Spooner
amazonamerican godsgaimangood omenslucifer
Oblíbený spisovatel Neil Gaiman chystá do bedny další ze svých knížek. A přibral si k ní hodně slibné obsazení. 

Úspěšný a v redakci náš velmi oblíbený autor Neil Gaiman je v bedně momentálně solidně žádaným zbožím. Na adaptaci jeho Lucifera by chtěli mnozí jeho fanoušci zřejmě zapomenout, ze seriálové adaptace Amerických bohů ovšem vylezl slušný divácký hit. A z toho Lucifera bohužel ostatně taky. Gaimanovým kouskům se v bedně zkrátka daří a není tedy divu, že si producenti žádají přídavek. Spisovatel tedy vysílá do seriálových vod svou další knihu, a tentokrát bude hrát v jejím zpracování ještě mnohem větší úlohu.

 

Společně s internetovým Amazonem totiž chystá adaptaci své knižní prvotiny Good Omens aka Dobrá znamení, na níž spolupracoval se samotným Terry Pratchettem. Seriál se bude odehrávat v současnosti, kdy se lidstvo ocitá na pokraji zkázy a blíží se jeho konec. Jenže anděl Azirafal a démon Crowley, kteří vystupují na Zemi jako agenti Nebe a Pekla, nejsou z přicházejícího posledního soudu příliš nadšeni a chtějí konci světa zabránit. Prostě Gaiman, jak ho máme nejradši. Tentokrát však autor nedal tvůrcům pouze své požehnání a producentskou záštitu, ale sám si ke svému malinko humornějšímu kousku napíše scénář a bude v něm figurovat jako showrunner. Tahle gaimanovka je prostě v těch nejlepších, rozuměj vlastních, rukách. Ústřední dvojici pak snad ani nemohl obsadit lépe. Padlého anděla Azirafal si totiž zahraje skvělý Michael Sheen, jenž nemá po loni zrušeném Masters of Sex bohužel moc do čeho píchnout. Jeho pekelného parťáka si pak střihne britský uragán David Tennant alias nemesis Jessicy Jones, bývalý Doctor Who a hlavní hvězda kriminální pecky Broadchurch. Prostě dvojice, kterou vidíme vždy a ve všem rádi. Gaimana není v bedně nikdy dost a tahle šestidílná série zní zatraceně lákavě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace