Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy skončí Stranger Things?


ikona
Spooner
netflixstranger things
Oblíbená retro pecka byla obnovena pro třetí řadu! Kolik sérií nás nakonec čeká? 

Hra o trůny míří do (doufejme) epického finiše, comicsoví Defenders sbírají zatím dosti rozpačité ohlasy a mnoho opravdu velkých seriálových titulů už nám do konce roku nezbývá. Jedním z těch očekávaných hitů je ale naštěstí druhá série Stranger Things, jeden z dosavadních největších hitů Netflixu, jenž má po nářezovém traileru z Comic-Conu našlápnuto k tomu, aby nám vyrazil dech i napodruhé. Internetový gigant si je navíc svým hitem a podzimním úspěchem stoprocentně jist a v těchto dnech obnovil Stranger Things rovnou už pro třetí sezónu! 

 

Také se bojíte, že se bude tento zdánlivě sezónní příběh zbytečně natahovat do nekonečna? Tak teď vás snad malinko uklidníme. Tvůrci projektu, bratři Dufferové, totiž mají údajně už i třetí sérii pořádně promyšlenou a dokonce vědí, kdy by měl jejich příběh okolo Jedenáctky a spol. skončit. Tvůrci totiž počítají s tím, že pocta osmdesátkovým kouskům zakončí definitivně své příběhové linky ve čtvrté sérii, která tak bude pro seriál nejspíš konečnou. Ještě před pár měsíci se spekulovalo o možných pěti řadách, autoři ale nechtějí své dítko kvůli úspěchu natahovat za každou cenu. Kvalita je zkrátka pořád na prvním místě. Samozřejmě se zatím jedná o tvůrčí přání a nic není oficiální. Pokud ovšem nebude Netflix extra mávat dolary a za každou cenu prosit o další nášup, nejspíše se od Dufferovic bratrů více než čtyř zářezů nedočkáme. Tak uvidíme, zda nakonec hoši dodrží své slovo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace