Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool video: Neil Gaiman o Dobrých znameních


ikona
Sam.Vimes
dobra znamenigood omensneil gaimanterry pratchett
Tvůrci Dobrých znamení mluví o chystaném seriálu s Tennantem a Sheenem a odpovídají na dotazy fanoušků. 

Před více než dvěma dekádami Terry Pratchett a Neil Gaiman společně napsali Dobrá znamení, z nichž se stala malá fantasy klasika. O adaptaci se mluvilo strašně dlouho, hmatatelné obrysy ale nabrala až poslední dobou a Terry se jí bohužel už nedožil. Všechny epizody minisérie napsal sám Gaiman a nedávno jsme se dozvěděli, kdo si zahraje dvě hlavní role. Teď natočili Neil Gaiman a Rob Wilkins video pro účastníky Zeměplošského conu, kterého se právě kvůli pre-produkci seriálu nemohli zúčastnit. Kdo že je Rob Wilkins? Přeci Terryho asistent, který mu pomáhal se vším možným, v posledních letech i se psaním (Terry mu diktoval), vykonává Terryho poslední vůli, pracuje jako producent Dobrých znamení a kol a kolem pravý britský gentleman.

Ve videu Neil a Rob odpovídají na fanouškovské otázky, takže pokud se chcete dozvědět co bude v seriálu jinak, jak plánují při natáčení (asi) zabít Davida Tennanta, jak se liší Neilova práce na Dobrých znameních oproti Americkým bohům nebo zavzpomínat na Terryho, klikněte níže.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace