Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

I ty se můžeš stát redaktorem!


ikona
do_Od
náborredaktortvzone
TVzone rozšiřuje své řady. 

Máš kulturní přehled, baví tě psát, sleduješ ve volném čase všechny možné filmy a seriály, nedělá ti problém sedět o víkendech u kompu a máš ambice zaujmout svými texty minimálně půlku internetu? Pecka. S trochou štěstí takovou práci jistě jednou najdeš. Pokud však pátráš po tom odrazovém můstku, odkud budeš moci oslovit menší okruh lidí, a kromě zkušeností a zábavných historek z kuloárů redakce za to nic nedostaneš, pak jsi právě prošel (nebo prošla) prvním výběrovým kolem na pozici juniorského redaktora webu TVzone.cz.

Seriálový svět roste každým dnem a my tak tak stíháme pokrývat ty nejpopulárnější věci, natož ten zbytek. Proto jsme se rozhodli rozšířit naše řady o někoho nového, někoho mladého (minimálně duchem) a někoho osobitého, kdo už se nemůže dočkat, až svůj skromný názor vykřičí do světa.

Co očekáváme je dobrá znalost angličtiny a ještě lepší znalost češtiny, zároveň chuť psát zajímavé a zábavné články, poutavé recenze, nebo třeba týdenní analýzy televizních ratingů. Fantazii se meze nekladou a jsme vždycky otevřeni novým nápadům. Pokud vás tedy nabídka zaujala a chcete se dozvědět víc, pište mail na adresu: redakce.tvzone@gmail.com a do přílohy nám dejte nějakou kratinkou ukázku vaší práce. Budeme se těšit!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace