Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doctor Who: Novinky k 11. řadě


ikona
Sam.Vimes
bbcdoctor whochris chibnalljodie whittaker
Koho uvidíme v nové řadě sci-fi klasiky a kdy dorazí? 

V nadcházejícím Vánočním speciálu Doctora Who se s námi rozloučí Peter Capaldi jako Doctor, Pearl Mackie jako Bill a Steven Moffat jako showrunner. A potom – jak už nějakou dobu víme – čekají dekády vysílanou britskou sci-fi razantní změny. Titulní postava projde regenerací (což je velká událost už jen samo o sobě) a navíc poprvé v historii seriálu z ní vyjde jako žena. S tváří Jodie Whittaker. A Moffat zase „zregeneruje“ v Chrise Chibnalla z Broadchurch.

Video-představovačka Jodie jako 13. Doctora.


Teď se k Jodie Whittaker připojili další tři stálí členové obsazení (nakolik lze pozici v tomto seriálu nazvat „stálou“): Bradley Walsh, Tosin Cole a Mandip Gill. Takže zase jednou vícero společníků? Proč ne. Dál známe už jen jména jejich postav, popořadě Graham, Ryan a Yasmin. Ve vedlejší roli v několika epizodách se objeví ještě Sharon D. Clarke. Britší herci, žádná velká jména, ale to u Doctora Who nikdy nebylo na překážku. Tedy, Tosin Cole se sice objevil v sedmých Hvězdných válkách… ale kdo z vás si z epizody VII pamatuje poručíka Bastiana? Dále jsme se dozvěděli, že jedenáctá řada obnoveného seriálu má čítat deset epizod po 50 minutách, s výjimkou hodinového prvního dílu. Čekat ji můžeme příští podzim, což na poměry předchozích let ještě není tak hrozné (viz loňský rok, kdy jsme dostali jen speciál). Ale ještě předtím řekne o Vánocích poslední slovo Capaldiho 12. Doctor. 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace