Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Parádní Godless


ikona
do_Od
godlessnetflixsteven soderberghwestern
Westernový Godless je tady s druhým, ještě povedenějším trailerem. 

Čím. Dál. Lepší. Godless Stevena Soderbergha vypadá ve druhé, tentokrát už o dost ukecanější ukázce snad ještě líp, než jsme doufali. Dochází na střípky děje, akce a spoustu Bang Bang hlášek od více či méně známých tváří, které se tomuhle westernu upsaly. A za sebe teda jenom koukám, protože z původně docela dobře znějícího projektu tu najednou mám minisérii, která se v míře očekávanosti začíná řadit hned někam za Punishera. Jasně, trailer je velmi efektivně nastříhán a ve finále se to vždycky může celé pokazit, něco mi tak ale říká, že tahle variace na Sedm statečných bez sedmi statečných ještě udělá slušnou díru do světa. Teda alespoň toho seriálového.

Vytáhni v hospodě: Kromě producentského dohledu Stevena Soderbergha je třeba zmínit i ten režijní, všech šest epizod totiž natočil režisér Scott Frank, který má za sebou skvěle vypadající thriller A Walk Among Tombstones, hlavně ale scenáristický podíl na letošním Loganovi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace