Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ranní show plná hvězd


ikona
Spooner
anistonapplebigbig little lieswitherspoon
Reese Witherspoon se představí v další seriálové novince. A má po ruce další hvězdnou posilu. 

Populární Reese Witherspoon se v seriálovém rybníčku nějak zalíbilo. Ve filmech se jí sice daří čím dál míň, začátkem letošního roku ale herecky zaválela v oceňované minisérii Big Little Lies a tento úspěch bude chtít evidentně zopakovat. Spekulované druhé řady Sedmilhářek se asi jen tak nedočkáme, Reese ovšem skočila po dalším slibném projektu. A jelikož jedna hollywoodská hvězda na seriál už je v dnešní době málo, přizvala si k sobě neméně slavnou kamarádku Jennifer Aniston.

 

Nestárnoucí herečky, které se už v seriálu sešly téměř před dvaceti lety v legendárních Přátelích (Reese si zde zahrála ségru Rachel), si pak zahrají v doposud nepojmenované dramatické novince, jež by nás měla zavést do zákulisí natáčení takové té klasické ranní show. A tvůrci by nám by nám chtěli tento druh pořadu ukázat i z malinko netradičního úhlu. Jen typické americké úsměvy a rozesmáté lekce vaření tedy rozhodně nečekejte. Víc se zatím o seriálu neví. Ani to, koho přesně si herecké hvězdy zahrají. Projekt si pak vzal pod svá křídla samotný Apple, jenž by chtěl v následujících letech zatopit známým streamovacím konkurentům a naservírovat nám několik ambiciózních pecek. A právě tento projekt, jenž byl rovnou schválen na dvě sezóny, by měl být jedním z hlavních. Tak uvidíme, co z tohoto nadějného tématu nakonec vyleze. Díky hvězdné dvojici nás však novinka zatraceně zajímá už teď.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace